Samsung Galaxy S8 în varianta cu 6 GB RAM va ajunge doar în Coreea de Sud și China la un preț de 885 dolari

3.980 ori
<b>Samsung Galaxy S8 în varianta cu 6 GB RAM va ajunge doar în Coreea de Sud și China la un preț de 885 dolari</b>Weekend-ul aproape că ne bate la ușă, dar nu înainte să primim noi vești despre Samsung Galaxy S8 și a sa variantă Plus a cărei diagonale va ajunge la un incredibil 6.2 inch. Aparent, modelele cu 6 GB memorie RAM vor fi comercializate doar pe piața din

Această seară de vineri ne aduce noi vești despre Samsung Galaxy S8 și a sa variantă Plus a cărei diagonale va ajunge la un incredibil 6.2 inch. Noutățile sosesc din partea unui insider și aflăm pentru început faptul că flagship-ul ce va fi lansat pe 29 martie ar urma să vină cu o cameră foto principală dotată cu sistem Dual ADC (Analog to Digital Converter) care în teorie ar urma să contribuie la obținerea unor fotografii de o calitate superioară.

Samsung Galaxy S8

Pe lângă această informație, leaker-ul dezvăluie și prețurile pe care varianta standard le va avea pe piața din Coreea de Sud, respectiv China. Publicul va putea alege fie modelul cu 6 GB RAM + 64 GB de stocare pentru suma de 885 dolari, fie versiunea cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare flash care va costa în jur de 943 dolari.

Din păcate, Samsung ar plănui ca în celelalte regiuni din jurul lumii să fie comercializată doar varianta cu 4 GB memorie RAM și 64 GB de stocare internă la un preț vehiculat de 850 euro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×