Turul Magazinelor #109: cele mai tari "scule" de gaming ale iernii, Amazon Echo in Romania şi un rucsac cu generator cu manivelă

1.804 ori
<b>Turul Magazinelor #109: cele mai tari "scule" de gaming ale iernii, Amazon Echo in Romania şi un rucsac cu generator cu manivelă</b>Weekend-ul ne bate la ușă, semn că avem timp și pentru o scurtă plimbare prin ofertele magazinelor online. Pentru a vă scuti de căutarea celor mai bune oferte, noi vă propunem astăzi câteva produse foarte interesante în Turul Magazinelor cu numărul 109

Dacă vine weekendul, e momentul să ne relaxăm şi să ne distrăm, iar gamingul intră în schema pe această vreme geroasă. Astfel, am adunat unele dintre cele mai tari aparate de gaming, fie că e vorba de o cască VR sau de un PC ASUS ROG, plus câteva accesorii foarte utile sau aflate la reducere. Avem şi un rucsac excelent pentru mers la munte şi care vine cu cadouri inedite.

1. Cască cu ochelari Sony Playstation VR pentru PlayStation 4

Sony Playstation VR

eMAG.ro oferă la precomandă celebra cască VR de la Sony, PlayStation VR la suma de 1784 lei. Veţi avea nevoie de o consolă PlayStation 4 pentru a folosi acest accesoriu, care vă transpune direct în universul jocurilor, cu un câmp de vizualizare de 360 de grade. Casca are un design mult mai ergonomic şi mai comod decât cel Oculus sau HTC Vive şi se poate ajusta foarte uşor, cu ajutorul unei bandane speciale.

La pachet cu PlayStation VR primim o unitate de procesare, căşti intraauriculare stereo, cablu HDMI şi cablu USB, plus adaptor şi cablu de alimentare. Din câte am aflat în România ar trebui să fie disponibil produsul de pe 24 ianuarie.

2. Kaka 2070 Backpack

Rucsac Kaka

Nu lăsaţi să va sperie acest nume! E vorba despre un rucsac special de munte, rezistent la apă şi cu capacitate de 40 de litri. Are şi cadouri la pachet, precum ochelari de soare şi un mecanism cu manivelă ce generează energie electrică şi o transmite via USB. Practic veţi încărca orice gadget pe munte doar dând la manivelă şi nu veţi rămâne niciodată fără energie. Rucsacul costă la GearBest.com 40.99 dolari, cântăreşte 2 kg şi e şi protejat anti zgârieturi.

Are o curea specială pentru piept şi unele pentru şolduri, dar şi multiple fermoare şi barete pentru umeri de 50-90 cm ajustabile.

3. Sistem Desktop PC ASUS ROG G11CB-RO003D 

ASUS ROG G11CB-RO003D

Şi cine vrea gaming pe PC şi nu pe consolă, are la dispoziţie la eMAG.ro o ofertă pentru un PC desktop ASUS ROG, la suma de 4599 lei. El vine cu procesor Intel Core i7, 8 GB RAM şi 1 TB stocare plus 8 GB SSD. Pentru grafică avem o placă Nvidia GeForce GTX960 cu 2 GB memorie şi primim şi mouse şi tastatură. Designul carcasei are inspiraţie Maya şi vine cu un look futurist şi "cosmic".

Avem şi efecte cu 3 flăcări roşii pe părţile laterale, iar ASUS G11 e şi foarte silenţios, generând doar 22 dB în modul aşteptare. Acelaşi produs poate fi găsit la Flanco, la doar 4299 lei.

4. Amazon Echo - Boxa Portabilă Echo Negru Cu Aplicaţie Şi Control Voce

Amazon Echo

Faimoasa boxă cu asistent virtual Amazon Echo a ajuns la Quickmobile.ro, unde costă 999 lei. Pe lângă faptul că redă muzica la o calitate înaltă, boxa portabilă poate spune glume, conversa cu voi cu răspunsuri inteligente şi ample, cu ajutorul asistentului virtual Alexa. Ne poate reda ultimele ştiri şi vine cu 7 microfoane, putând auzi comenzile din orice colţ al camerei, chiar şi când ascultaţi muzică.

Alexa e capabilă să răspundă la orice întrebare şi acolo unde se "încurcă", va face o căutare online. În plus, sistemul oferit de Amazon învaţă continuu deci de-a lungul timpului va oferi răspunsuri şi mai personalizate.

5. Amazon Tap

Amazon Tap

Amazon Tap e o boxă portabilă care oferă acces la asistentul virtual Alexa. Ea seamănă cu Amazon Echo, doar că nu are chiar aceleaşi funcţii şi nu vine cu aceleaşi microfoane performante. Costă 699 lei la Quickmobile.ro, are o autonomie de 9 ore şi se încarcă prin dockul inclus la pachet. Gadgetul are două difuzoare Dolby şi oferă un bas puternic şi claritate ridicată. Poate reda sunete la 360 de grade.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×