Turul Magazinelor #39: Gadgeturi de James Bond - camere cu termoviziune, maşinuţă spion şi accesorii interesante la Quickmobile.ro

1.516 ori
<b>Turul Magazinelor #39: Gadgeturi de James Bond - camere cu termoviziune, maşinuţă spion şi accesorii interesante la Quickmobile.ro</b>Aruncăm astăzi o privire împreună asupra unor gadget-uri demne de James Bond, precum este cazul camerei video Seek Thermal ce oferă funcția de termoviziune. Ediția cu numărul 39 al acestei rubrici intitulate Turul Magazinelor vine și cu o serie de

Întâmplarea face că majoritatea produselor tech peste care am dat la acest tur al magazinelor să fie camere... Şi cum unele dintre ele au apanajul faptului că pot opera pe ascuns sau în condiţii vitrege, le putem spune cu uşurinţă "gadgeturi de James Bond". Unele spionează noaptea, altele din mers şi altele filmează la 360 de grade. Toate acestea şi altele sunt mai jos.

1. Cameră termoviziune Seek Thermal

Seek Thermal

eMAG.ro propune o cameră cu temoviziune ataşabila la portul microUSB, iar ea costă 1149 lei. O puteţi conecta la telefon sau chiar şi tableta şi ea vă va permite să vedeţi semnăturile termice ale obiectelor şi persoanelor noaptea. Puteţi detecta căldură prin frunzis, prin pereţi chiar şi să vedeţi fie pericole de incendiu, fie vreun urs care vi s-a urcat pe acoperiş.

Unii vor vâna poate şi fantome cu aşa ceva, în vreme ce alţii vor face farse prietenilor rătăciţi în pădure. Trecând la lucruri serioase, un astfel de accesoriu indica pierderea de energie, de aer, conducte înfundate şi pericole electrice. Poate salva vieţi la o fabrică, pe un petrolier sau la o centrală energetică.

2. SENGLED - Bec Led Snap şi cameră de supraveghere încorporată

Sengled

Şi cum James Bond are bani, 999 lei pe un bec nu i se va părea mult, în condiţiile în care acest produs are şi cameră de supraveghere integrată. Accesoriu poate fi folosit pentru a îl monitoriza pe cel mic sau ca o cameră de securitate pentru veranda vilei să zicem. Vine cu difuzor, microfon, LED-uri IR pentru supraveghere noaptea şi cu senzor de lumină.

Bonus, primim şi alerte dacă e detectată mişcare în jurul casei şi vom avea un feed video live folosind aplicaţia dedicată.

3. Mujjo - Geantă Sleeve Envelope APPLE iPad Pro 9.7"

Husa iPad

Zilele trecute vă prezentăm accesorii din piele Mujjo pentru iPhone 7, iar acum au apărut şi pentru iPad Pro de 9.7 inch. Un astfel de model de tip sleeve envelope costă 289 lei şi îl găsiţi la Quickmobile.ro. Şi chiar dacă nu puneţi un iPad înăuntru e un man purse excelent.

4. Cameră Nilox ce filmează la 360 de grade

Nilox Evo 360

Dacă vreţi să generaţi content la 360 de grade şi de savurat cu headsetul VR, această cameră Nilox poate fi utilă. Costă 1399 lei la Quickmobile.ro şi soseşte în noiembrie. E o cameră de acţiune, ce cântăreşte doar 104 grame şi oferă 90 de minute de funcţionare a bateriei. Suportă captură foto, dar şi video, integrând şi conectivitate WiFi la bord.

Are 2 lentile şi opţiuni variate de focalizare.

5. Attop Yd - 216 

Masinuta RC

Era o maşinuţă în Home Alone 3 parcă, care enerva un câine şi nişte hoţi şi filma tot în vreme ce rula la viteză mare. Echivalentul său modern l-am găsit pe Gearbest, sub forma lui Attop Yd - 216, care costă 76 de dolari doar. El rulează pe nişte rotiţe cool şi are un look de "Bugatti pentru planeta Marte", aducând suport pentru transmisie video în timp real pe iOS şi Android.

Are cameră de 0.3 MP, poate fi controlat până la distanţa de 15 m şi are durata de funcţionare de până la 60 de minute. Avem şi lentilă wide angle aici şi putem înregistra tot ce filmăm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×