Varianta aurie a lui OnePlus 3 va fi disponibilă curând spre vânzare

1.084 ori
<b>Varianta aurie a lui OnePlus 3 va fi disponibilă curând spre vânzare</b>Deși încă de dinaintea lansării lui OnePlus 3 pe web apăreau imagini ce ne indicau faptul că flagship-ul urmează a sosi și într-o variantă aurie, compania chineză a pus la vânzare inițial doar modelul pe gri. Varianta Gold încă se lasă așteptată, dar

Telefoanele colorate în auriu au devenit foarte populare în ultimii ani, această nuanță fiind adoptate de către terminale mainstream cum este cazul lui Galaxy S7, iPhone 6s, sau Nexus 6P. Un telefon ce curând va fi disponibil în această culoare este și modelul OnePlus 3 - terminal anunțat inițial la mijlocul lunii iunie și care vine la pachet cu 6 GB memorie RAM alături de un procesor quad-core Snapdragon 820.

Vestea despre lansarea iminentă a acestei variante aurii pentru flagship-ul pe 2016 al celor de la OnePlus, vine chiar prin intermediul unei postări oficiale a companiei de pe platforma socială Weibo. Cum este de așteptat, avem de-a face cu o schimbare ce se referă strict la nuanța adoptată de către telefon, specificațiile hardware fiind aceleași.

Pe lângă cei 6 GB RAM și procesorul mai sus amintit, OnePlus 3 ne aduce 64 GB memorie flash, un display Full HD de 5.5 inch cu protecție Gorilla Glass 4, un scanner de amprente și o cameră foto principală de 16 megapixeli ce poate filma 4K UHD. Acest model costă 399 euro în acest moment, sumă la care va fi vândută cel mai probabil și varianta aurie. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×