iPhone 5, o abatere de la designul tradițional Apple? Iată cum ar putea arăta noul terminal!

4.149 ori
<b>iPhone 5, o abatere de la designul tradițional Apple? Iată cum ar putea arăta noul terminal!</b>Adunând laolaltă toate zvonurile și conceptele de iPhone 5 apărute până acum, cei de la This Is My Next au realizat un design al terminalului, care aparent se bazează și pe un prototip al handsetului. &nbsp; Acest design amintește mai mult de...

Adunând laolaltă toate zvonurile și conceptele de iPhone 5 apărute până acum, cei de la This Is My Next au realizat un design al terminalului, care aparent se bazează și pe un prototip al handsetului.

Acest design amintește mai mult de iPod Touch decât de iPhone 4, iar profilul său amintește puțin de MacBook Air, deși creatorul conceptului menționează că varianta finală de iPhone 5 nu va păstra nici formatul și nici spatele cromat al prototipului. în schimb, aflăm că ecranul va acupa aproape în totalitate partea frontală a handsetului și va păstra rezoluția de 960 x 640 pixeli.

în mod bizar, în loc să facă trecerea la un display de 4 inchi, Apple se va mulțumi cu unul de 3.7 inchi, dacă informațiile sunt reale. Densitatea pixelilor va fi de 312 ppi, mai scăzută decât pe iPhone 4, dar în continuare la nivel de Retina Display. Butonul Home a fost transformat într-un soi de mini touchpad, care va suporta gesturi touch drept comenzi în iOS.

în ce privește lista de specificații, sunt aduse încă o dată în discuție procesorul dual core Apple A5 și camera Sony Exmor R de 8 megapixeli... Câte din aceste informații sunt reale vom afla sigur în toamnă și poate în vară, dacă Apple nu plănuiește cu adevărat lansarea lui iPhone 5 în septembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×