Orange România anunță lansarea serviciului Apel Wi-Fi; iată cum îl putem încerca

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.552 ori
<b>Orange România anunță lansarea serviciului Apel Wi-Fi; iată cum îl putem încerca</b>Dintr-un comunicat de presă proaspăt sosit pe mail, aflăm despre un un nou serviciu introdus de către Orange Rom&acirc;nia &icirc;n cursul zilei de astăzi. Este vorba despre Apel Wi-Fi, serviciu aflat pentru moment &icirc;n stadiul de testare, și...

Dintr-un comunicat de presă proaspăt sosit pe mail, aflăm despre un un nou serviciu introdus de către Orange România în cursul zilei de astăzi. Este vorba despre Apel Wi-Fi, serviciu aflat pentru moment în stadiul de testare, și bazat pe tehnologia voice over Wi-Fi.

Astfel, în cazurile în care semnalul pe mobil este diminuat din cauza unor factori diverși, ne putem folosi de o rețea WiFi pentru a primi acces la serviciile de voce Orange. Funcția este foarte utilă mai ales în cazurile în care utilizăm telefonul mobil într-o locuință cu pereți groși, sau chiar la metrou.

Orange România anunță lansarea serviciului Apel Wi-Fi; iată cum îl putem încerca

Orange ne dezvăluie să serviciul Apel Wi-Fi permite apelarea oricărui contact din agendă, fără restricții, păstrând totodată și identitatea apelantului. Aflăm că serviciul este disponibil gratuit pentru acei clienți Orange ce au activat Apel 4G, și care își exprimă dorința de a testa această inovație prin expedierea unui SMS gratuit la numărul 232.

Orange România anunță lansarea serviciului Apel Wi-Fi; iată cum îl putem încerca

La ora actuală doar Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge sunt compatibile cu acest serviciu, urmând ca pe viitor să fie extins portofoliul de modele compatibile. Atât apelurile Wi-Fi, cât și apelurile 4G consumă din minutele disponibile în abonament. Detalii complete despre noul serviciu Apel Wi-Fi, pot fi găsite aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×