Laptop-ul celor de la Xiaomi se va numi Mi Book Pro - îl vedem astăzi în noi imagini

2.023 ori
<b>Laptop-ul celor de la Xiaomi se va numi Mi Book Pro - îl vedem astăzi în noi imagini</b>După cum zvonurile recente afirmă, compania chineză Xiaomi ar urma să lanseze pe piață un prim notebook care aparent se numește Mi Book Pro. La scurt timp după ce chiar ieri vedeam o fotografie cu acest produs, iată că direct de pe platforma chineză Weibo

Prin intermediul unui articol vă informam ieri despre posibilele specificațiile hardware pe care notebook-ul Xiaomi urmează a le aduce la pachet, și alături de aceste detalii sosea și o fotografie reală cu produsul pregătit de către compania chineză. În completarea acestei scăpări, direct de pe platforma Weibo sosesc astăzi o serie de noi imagini cu dispozitivul care aparent este numit Xiaomi Mi Book Pro.

Xiaomi Mi Book Pro

Nu se poate totuși confirma dacă este într-adevăr vorba despre un notebook dezvoltat de către cei de la Xiaomi, și asta pentru că persoana ce a realizat fotografiile a acoperit logo-urile aflate pe dispozitiv, dispozitivul putând fi chiar o clonă a lui MacBook Pro fabricată de către un producător asiatic de care nu am auzit niciodată. Vedem că laptop-ul rulează sistemul de operare Windows și faptul că primim o carcasă metalică.

Xiaomi Mi Book Pro

Pe lângă imaginile de astăzi, vine și o captură de ecran nu tocmai credibilă, aici fiind incluse informații ce fac referire la faptul că notebook-ul de față rulează o variantă modificată a lui MIUI 8 și că avem parte de un display AMOLED de 13 inch. Aparent, la interior s-ar afla un procesor Intel Core-i7, 32 GB memorie RAM și o placă video Nvidia GTX980M de 4 GB. 

Specificatii Xiaomi Mi Book Pro

Încă nu este clar dacă Xiaomi va lansa pe piață un asemenea produs, dar este posibil să aflăm câteva informații oficiale pe data de 27 iulie când compania urmează a prezenta smartphone-ul Redmi Pro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×