Windows 10 beta pentru mobil la un pas de sosire pentru cei din programul Windows Insider

859 ori
<b>Windows 10 beta pentru mobil la un pas de sosire pentru cei din programul Windows Insider</b>Microsoft e gata să prezinte Windows 10 pe 21 ianuarie, dar până atunci aflăm azi că testerii și dezvoltatorii care colaborează cu Microsoft vor avea șansa să pună mâna pe noul software mai devreme. E vorba despre cei incluși în programul...

Microsoft e gata să prezinte Windows 10 pe 21 ianuarie, dar până atunci aflăm azi că testerii și dezvoltatorii care colaborează cu Microsoft vor avea șansa să pună mâna pe noul software mai devreme. E vorba despre cei incluși în programul Windows Insiders, care vor beneficia de noua versiune a aplicației Phone Insider.

Aceasta a apărut în Windows Phone Store, oferind celor din programul Windows Insiders posibilitatea de a primi și testă software înainte de lansarea sa oficială. Dacă mai țineți minte, multă lume a avut acces la versiunea beta de Windows Phone 8.1 cu mult înainte de lansarea sa oficială, deci bănuiesc că vom vedea ceva similar. în acest moment aplicația Phone Insider nu e activată, fiind disponibilă doar pentru angajații Microsoft, cel puțin în secțiunea Sign In.

în curând și Insiderii vor avea acces și vor primi Windows 10 în versiunea pre release. Mi se pare interesant că sursa acestei informații insistă să numească noul OS pentru mobil Windows Mobile 10, o titulatură care amintește de primul Xperia. Ne amintim si de un OS de mult apus și plin de buguri, dar și de funcții de productivitate destul de bune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×