Veniturile Sony cresc cu 22% în al 2-lea trimestru fiscal din 2017; segmentul Mobile este singurul ce înregistrează pierderi

954 ori
<b>Veniturile Sony cresc cu 22% în al 2-lea trimestru fiscal din 2017; segmentul Mobile este singurul ce înregistrează pierderi</b>În prima zi a lunii noiembrie japonezii de la Sony decid să facă publice rezultatele financiare din trimestrul 2 fiscal al anului 2017, perioadă în care veniturile companiei au crescut cu 22% de la an la an. Singurul departament ce a înregistrat

Astăzi japonezii de la Sony au făcut publice rezultatele financiare din al 2-lea trimestru fiscal al anului 2017, perioadă în care cifrele înregistrate au fost unele favorabile. Aflăm că în acest trimestru s-au obținut venituri totale în valoare de 18.3 miliarde de dolari, cu 22% mai mult decât veniturile înregistrate fix în urmă cu un an.

Venitul net a fost de 1.16 miliarde de dolari, asta în timp ce în aceeași perioadă din 2016 se înregistrau numai 46 milioane de dolari ca venituri. Printre segmentele ce au fost fost pe plus în acest trimestru se numără cel producător de aparate foto mirrorless, cel producător de consumabile și departamentul Semiconductors. Și filmul Spider-Man: Homecoming a fost un succes de luat în seamă.

Lucrurile nu se prezintă atât de bine în zona Mobile Communications unde compania japoneză a înregistrat un venit operațional de numai 22 milioane de dolari, cu 10 milioane de dolari mai puțin decât în aceeași perioadă a anului trecut. Vânzările ar fi crescut totuși cu 2% de la an la an.

Să sperăm că edițiile pe 2018 ale show-urilor CES și MWC ne vor aduce upgrade-uri serioase pentru smartphone-urile Sony, produse care deși se prezintă cu dotări de top la pachet, nu reușesc să impresioneze la nivel de design în acest an în care până și firmele asiatice au adus soluții atractive la acest capitol, modele echipate cu panouri 18:9 și panouri frontale cu muchii subțiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×