VLC în versiunea pentru iOS primește un nou update prin care se oferă suport pentru aproape toate formatele video

554 ori
<b>VLC în versiunea pentru iOS primește un nou update prin care se oferă suport pentru aproape toate formatele video</b>Acum c&acirc;teva zile, mai precis pe data de 27 martie, dezvoltatorii aplicației VLC au &icirc;nceput distribuirea unui nou update&nbsp;pentru terminalele ce rulează iOS. Printre cele mai mari beneficiii aduse de acest update (2.5.0) se numără...

Acum câteva zile, mai precis pe data de 27 martie, dezvoltatorii aplicației VLC au început distribuirea unui nou update pentru terminalele ce rulează iOS. Printre cele mai mari beneficiii aduse de acest update (2.5.0) se numără suportul de redare pentru aproape toate formatele video existente, fără a fi nevoie de convertire a acestora.

De asemenea, se introduce suport pentru cele mai populare servicii de stocare în cloud, serviciu prin care vom putea urmări materiale video direct din cloud. Numele acestora sunt Apple iCloud Drive, Microsoft OneDrive și Box.com. Lista de îmbunătățiri include și un egalizator audio 10 benzi, cât și suport pentru distribuire fișiere între terminale iOS.

Nu în ultimul rând, VLC 2.5.0 pentru iOS beneficiază de câteva update-uri și la capitolul interfață de utilizare. Aflăm că aplicația este optimizată pentru iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6 Plus, terminale care să ruleze minim iOS 6.1.

VLC 2.5.0 iOS - download

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×