Wacom Cintiq 22 este o nouă tabletă grafică din zona entry-level, pentru pasionații de artă și design

720 ori
<b>Wacom Cintiq 22 este o nouă tabletă grafică din zona entry-level, pentru pasionații de artă și design</b>Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi detalii despre lansarea unei noi tablete grafice din zona entry-level și anume Wacom Cintiq 22. Aceasta este adresată pasionaților

Prin intermediul unui comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru aflăm astăzi detalii despre lansarea unei noi tablete grafice din zona entry-level și anume Wacom Cintiq 22. Aceasta este adresată pasionaților de artă și design, tinerilor profesioniști și utilizatorilor care au un astfel de hobby, iar după cum și numele său sugerează - primim o suprafață de lucru generoasă, de 22 inch în cazul de față.

Noul produs este descris drept ideal pentru confort, control și pentru o productivitate optimă. Se pot crea schițe, ilustrații și desen tehnic și aflăm că acest model este proiectat special pentru artiștii și designerii care își doresc să beneficieze de experiența și fiabilitatea Wacom, dar nu au nevoie de toate funcțiile avansate oferite de gama de produse Cintiq Pro, precum rezoluție 4K, culorile avasnate sau optimizările optice.

Wacom Cintiq 22

De asemenea, această tabletă grafică reprezintă și o opțiune atractivă și pentru acei utilizatori care folosesc deja o tabletă grafică cu pen dar care doresc o soluție mai performantă. Se folosește aici tehnologia Wacom Pro Pen pentru stylus-ul ce oferă o sensibilitate la presiune pe 8192 niveluri și detecție a unghiului de înclinare. Ecranul este FHD și se acoperă 72% din spectrul de culoare.

Apropo de pen, acesta beneficiază de tehnologia Wacom EMR (rezonanță electromagnetică) ce elimină necesitatea unei baterii pentru pen sau a realimentării. Ecranul are un tratament anti-reflex aplicat similar hârtiei și aflați că prețul recomandat pentru Cintiq 22 este de 999 euro. Debutul local se va întâmpla la începutul lunii viitoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×