Seria Pocophone de la Xiaomi ar putea fi casată; Aflăm posibilul motiv din spatele acestei decizii

2.220 ori
<b>Seria Pocophone de la Xiaomi ar putea fi casată; Aflăm posibilul motiv din spatele acestei decizii</b>O veste cum nu se putea mai rea ajunge în online pe acest final de săptămână lucrătoare, aceea că Xiaomi ar considera renunțarea la brandul Pocophone, asta deși anul trecut cu primul model din serie s-a bucurat

O veste cum nu se putea mai rea ajunge în online pe acest final de săptămână lucrătoare, aceea că Xiaomi ar considera renunțarea la brandul Pocophone, asta deși anul trecut cu primul model din serie s-a bucurat de aprecierea publicului. Vă reamintim că acest prim device din serie și anume Pocophone F1 a avut parte de leak-uri inclusiv din România, fiind listat la vânzare cu mult înainte de anunțul său oficial și chiar livrat către unii clienți.

Am pus și noi rapid mâna pe o unitate de teste și vi l-am prezentat apoi într-o recenzie detaliată. Motivul pentru care Pocophone F1 a întors atâtea priviri stă în spatele raportului excelent preț-specificații, telefonul sosind cu dotări de flagship la jumătate din prețul unui device similar de la o companie de renume.

Costa la debut în jur de 1.700 - 1.800 lei și acum câteva luni putea fi găsit chiar și pentru 999 lei în magazinele Carrefour. Acum în momentul în care speram să vedem un succesor demn pentru Pocophone F1, vine vestea că întreaga serie ar putea fi casată. Motivul din spatele acestei decizii ar fi acela că Xiaomi are deja multe terminale atractive în portofoliu, inclusiv modele flagship cu prețuri accesibile, dar și variante de buget pe care vrea să le împingă în față.

Lansarea unui nou Pocophone cu dotări de top și preț minim nu ar face altceva decât să convingă potențialii cumpărători să aleagă acest model în detrimentul soluțiilor Xiaomi sau Redmi. Astfel Xiaomi ar concura cu ea însăși. Oficialii companiei nu au comentat pe seama acestui zvon, dar plecarea creierului Pocophone și anume Jai Mani de acum câteva zile ne dă de gândit că ceva se întâmplă..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×