Huawei MediaPad M5 Lite 8 este o nouă tabletă de 8 inch, cu procesor Kirin 710, preţ de buget

801 ori
<b>Huawei MediaPad M5 Lite 8 este o nouă tabletă de 8 inch, cu procesor Kirin 710, preţ de buget</b>Huawei a început devreme lansările azi, deşi marele debut al lui Huawei P30 Pro e programat pentru mâine. Până atunci vedem o tabletă nouă, MediaPad M5 Lite 8, care tocmai a fost anunţată. Este un device de buget, cu dotări midrange

Huawei a început devreme lansările azi, deşi marele debut al lui Huawei P30 Pro e programat pentru mâine. Până atunci vedem o tabletă nouă, MediaPad M5 Lite 8, care tocmai a fost anunţată. Este un device de buget, cu dotări midrange.

Huawei MediaPad M5 Lite 8

Aceasta este o nouă ediţie de MediaPad M5 Lite, model care sosea cu ecran de 10 inch în luna octombrie a anului trecut. Varianta nouă vine cu ecran de 8 inch şi ceva upgrade-uri. Produsul are două difuzoare la bord, ambele în spate şi având certificare Harman Kardon. La bord găsim şi un procesor Kirin 710, acelaşi de pe Huawei Mate 20 Lite şi Honor 8X.

Huawei MediaPad M5 Lite 8

E tactat la 2.2 GHz şi însoţit de 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare, plus slot microSD. Ecranul este un IPS LCD de 8 inch Full HD, cu panou curbat 2.5D. Huawei MediaPad M5 Lite rulează Android 9.0 Pie cu EMUI 9.0 aplicat peste şi se bazează pe o baterie de 5000 mAh. Avem şi o cameră de 13 MP în spate, iar plus o unitate de 8 MP în faţă.

Huawei MediaPad M5 Lite 8

Terminalul a fost anunţat pe gri închis şi Champagne Gold ca nuanțe de culoare şi se vinde de azi în China. Sunt 4 modele, 2 cu WiFi şi 2 cu 4G. Preţul de pornire este de 178 dolari pentru modelul cu 3 GB RAM şi WiFi. Se ajunge la 238 dolari pentru 4G/ 4 GB RAM.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×