Windows 10 se lansează în această vară în 190 de ţări şi în 111 limbi, Lenovo promite să se ocupe de actualizări

1.033 ori
<b>Windows 10 se lansează în această vară în 190 de ţări şi în 111 limbi, Lenovo promite să se ocupe de actualizări</b>Microsoft a anunţat astăzi pe blogul oficial Windows că noua sa platforma desktop, Windows 10 va sosi oficial &icirc;n această vară. Noul release va fi disponibil &icirc;n 190 de ţări şi &icirc;n 111 limbi, iar partenerii hardware Microsoft se...

Microsoft a anunţat astăzi pe blogul oficial Windows că noua sa platforma desktop, Windows 10 va sosi oficial în această vară. Noul release va fi disponibil în 190 de ţări şi în 111 limbi, iar partenerii hardware Microsoft se obliga să se ocupe de actualizări.

Spre exemplu Lenovo, producătorul numărul unu de PC-uri la ora actuală a promis că va oferi upgrade-uri la Windows 10 la cele peste 2500 de service-uri şi magazine de retail din China. În ianuarie aflam că Windows 10 va fi disponibil sub formă de actualizarea gratuită de la Windows 7, Windows 8.1 şi Windows Phone 8.1, gratuitatea durând un an după lansare.

Partenerii de lansare a OS-ului includ şi firmele Xiaomi, Qihu 360, o companie de securitate din China sau Tencent, o reţea socială din China. Microsoft a confirmat că va oferi Windows 10 şi în versiuni speciale pentru sistemele Internet of Things, astfel că vom vedea variante derivate pe bancomate, aparate de ecografie din spitale şi multe alte maşinării utilitare.

Voi veţi face trecerea la Windows 10 la vară? Ce aşteptări aveţi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×