Phablet-ul HTC Hima Ultra ar putea fi numit de fapt One M9+; taiwanezii au pregătit un anunț pentru astăzi

835 ori
<b>Phablet-ul HTC Hima Ultra ar putea fi numit de fapt One M9+; taiwanezii au pregătit un anunț pentru astăzi</b>Acum o săptăm&acirc;nă aici pe Mobilissimo.ro puteați vedea &icirc;n premieră o serie de imagini live cu phablet-ul pregătit de către taiwanezeii de la HTC, terminal bazat pe modelul One M9. Deși la &icirc;nceput zvonurile vorbeau despre faptul...

Acum o săptămână aici pe Mobilissimo.ro puteați vedea în premieră o serie de imagini live cu phablet-ul pregătit de către taiwanezeii de la HTC, terminal bazat pe modelul One M9. Deși la început zvonurile vorbeau despre faptul că numele acestui device va fi One M9 Plus, astăzi @UpLeaks ne lămurește cu privire la acest aspect.

Aflăm că noul device va sosi în regiunea europeană sub denumirea de HTC One M9+. Din câte s-a dezvăluit anterior, acest phablet va sosi cu display QHD de 5.2 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, un procesor MediaTek MT6795 / Snapdragon 810 și un senzor de amprente.

HTC One M9+ ar putea fi lansat chiar astăzi, zi în care taiwanezii au pregătit un eveniment pentru piața americană. Totuși, există șanse ca anunțul să facă mai degrabă referire la disponibilitatea lui One M9 prin intermediul operatorilor. Evenimentul începe la ora 18:00 și poate fi văzut live chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×