Xiaomi extinde disponibilitate produselor sale pe plan european; Acum și în UK, Italia și Danemarca

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 911 ori
<b>Xiaomi extinde disponibilitate produselor sale pe plan european; Acum și în UK, Italia și Danemarca</b>Cum piața din SUA nu prea oferă căi de intrare pentru companiile de origine chineză, Xiaomi își îndreaptă atenția către Europa acolo unde își va comercializa produsele prin intermediul unui parteneriat proaspăt. Aflăm că dispozitivele

Cei de la Xiaomi au mai găsit o modalitate de a extinde disponibilitatea produselor sale pe plan european, asta fără a mai deschide o filială locală în țările dorite. Totul se întâmplă grație unui parteneriat încheiat cu conglomeratul CK Hutchison din Hong Kong prin intermediul căruia Xiaomi își va putea aduce produsele la vânzare prin operatorul Three UK dar și prin alți retaileri listați mai jos.

Pentru început, produsele marca Xiaomi vor fi disponibile în magazinele Three UK din Austria, Danemarca, Irlanda, Italia, Suedia, dar și din UK. Dispozitivele vor fi găsite și în spații comerciale precum Watson's Fortress, Superdrug sau Kruidvat în Irlanda, UK și în Olanda.

Deși nu se specifică în mod direct ce produse vor sosi în țările mai sus menționate, aparent parteneriatul cu CK Hutchison acoperă ecosistemul de produse IoT și cele de lifestyle.

În altă ordine de idei, am aflat de curând că livrările de telefoane Xiaomi s-ar fi dublat înainte de listarea companiei la bursă, informații dezvăluite de către celebra firmă de research Counterpoint.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×