Mini Turul Magazinelor #12: Turul Avengers, cu joc PS4, brăţară fitness, boxeri şi alte swag-uri

783 ori
<b>Mini Turul Magazinelor #12: Turul Avengers, cu joc PS4, brăţară fitness, boxeri şi alte swag-uri</b>Vă prezentăm astăzi un mini tur al magazinelor, ediție cu numărul 12 în care vă propunem dispozitive branduite Avengers care vin la fix cu filmul ce rulează la ora actuală în cinema. Avem câteva dispozitive interesante, dar și un joc pentru

Azi avem un Mini Tur al magazinelor pentru voi, cu produse axate strict pe fenomenul Marvel Avengers. Jocuri de PS4, brăţară fitness şi boxeri, toate branduite cu faimosul film cu super eroi. Toate acestea plus o figurină zburătoare şi un bonus ciudăţel şi educativ mai jos.

1. Lego Marvel Avengers - PS4

Avengers LEGO

Cei de la LEGO au făcut deja un obicei din a parodia marile francize, de la Lord of the Rings la Batman şi de la Avengers la Star Wars. Jocurile lor sunt pline umor şi ingeniozitate, iar LEGO Marvel Avengers nu e o excepţie. Îl găsiţi la Cel.ro în versiunea pentru PS4, costând pe jumătate cât era la debut.

2. Boxeri bărbaţi Avengers Captain

Boxeri avengers

Un cadou bun pentru un fanatic Avengers poate fi şi această pereche de boxeri cu imprimeu cu Captain America. Costă doar 28.99 lei la eMAG.ro, sunt realizaţi din microfibră cu imprimeu colorat, un material confortabil. Compoziţia este 92% poliester şi 8% elastan, iar boxerii au banda elastică în talie din 100% bumbac. Se spală la 30 de grade maxim şi nu se calcă.

3. Brăţară fitness Garmin Vivofit Jr.2

Garmin Vivofit Jr.2

Şi cei mici au ceva produse Avengers dedicate, precum aceasta brăţară de fitness Garmin Vivofit Jr 2, reglabilă pe diferite mărimi. Costă 408.99 lei la evoMAG.ro şi poartă imprimeul lui Captain America. Este un tracker de activități pentru cei mici, ideal în special pentru înot. Are ecran color personalizabil şi baterie cu autonomie de 1 an. Se poate sincroniza cu o aplicaţie gratuită pe mobil şi va urmaşi paşii celui mic, somnul şi alte activităţi.

Îi programează juniorului 60 de minute de activitate zilnic.

4. ZOYO Flying Hero 

ZOYO Flying Hero

O jucărie care se încarcă via USB, această figurină cu Captain America costă 19.57 dolari la GearBest.com. Este rezistentă şi la aterizările mai dure, are lumini LED care o fac mai spectaculoasă şi o baterie de 140 mAh la bord. E gândită pentru cei de peste 14 ani totuşi şi cântăreşte 300 de grame. Controlul se face prin infraroşu.

Bonus: Puzzle metalic 3D cu o insectă, călugăriţă. Util pentru a învăţa biologie. Costă 7 dolari la Cafago.com

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×