Xiaomi postează pe web un clip teaser pentru noul procesor PineCone, care va sosi pe 28 februarie (Video)

844 ori
<b>Xiaomi postează pe web un clip teaser pentru noul procesor PineCone, care va sosi pe 28 februarie (Video)</b>Cum Xiaomi nu participa la MWC 2017, compania chineză a decis să organizeze propriul eveniment de lansare, pe 28 februarie. Acolo va prezenta oficial primul său procesor, Pinecone, iar acesta a primit un teaser video mai jos.

Cum Xiaomi nu participă la MWC 2017, compania chineză a decis să organizeze propriul eveniment de lansare, pe 28 februarie. Acolo va prezenta oficial primul său procesor, PineCone, iar acesta a primit un teaser video mai jos.

Ultimele zile au fost marcate de scăpări ale telefonului Xiaomi Mi 5c, cel care inaugurează acest chipset. Pe lângă clipul teaser am primit şi imaginea de mai sus, postata pe Twitter. Conform speculaţiilor performanţa lui PineCone ar trebui să fie undeva peste MediaTek Helio P10 şi aproape de Snapdragon 625, deci un chipset mai degrabă midrange.

Xiaomi postează pe web un clip teaser pentru noul procesor PineCone, care va sosi pe 28 februarie (Video)

Clipul promo e destul de interesant, în el apărând Wang Feng, dublu campion mondial la teste de memorie. Lui i se cere să memoreze două seturi de câte 100 de numere afişate pe ecrane mari. Feng se achita cu brio de datorie şi performanţele sale sunt comparate cu cele ale lui PineCone. Acelaşi campion a doborât recorduri mondiale, reuşind să memoreze 500 de numele în 5 minute şi 2660 de numere în doar o oră.

Cât despre CPU, el va fi unul octa core cu core-uri Cortex A53 şi precedentele zvonuri afirmau că va sosi în 2 variante. Dacă mă iau după imaginea de pe Twitter ar putea fi chiar 4 variante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×