Procesorul Xiaomi primește o pagină dedicată de Weibo; acesta se va numi Pinecone și l-am putea vedea pe smartphone-ul Mi 5c

937 ori
<b>Procesorul Xiaomi primește o pagină dedicată de Weibo; acesta se va numi Pinecone și l-am putea vedea pe smartphone-ul Mi 5c</b>De multă vreme se vorbește despre faptul că Xiaomi va veni pe piață cu o serie proprie de procesoare. Astăzi avem și un nume asociat acestei serii și anume Pinecone - nume ce tocmai a primit o pagină dedicată pe platforma chineză de socializare Weibo.

Se vorbește de mult timp despre posibilitatea ca cei de la Xiaomi să își producă propriul chipset pentru smartphone-urile sale, procesor care ar putea sosi pe terminalul Mi 5c în cursul acestui an. Un detaliu ce pare să confirme existența acestui CPU este reprezentat de către apariția unei pagini de Weibo cu numele Pinecone - acesta din urmă fiind aparent denumirea oficială a procesorului Xiaomi.

Din câte aflăm, se pare că pentru început vor exista două modele de procesoare Xiaomi, primul dintre acestea și totodată cel mid-range fiind numit Pinecone 1 (octa-core Cortex-A53), iar cel de-al doilea mai performant fiind cunoscut drept Pinecone 2 (quad-core Cortex-A73 + quad-core Cortex-A53).

Rămâne de văzut ce alte informații vor sosi în mediul online în perioada următoare și dacă într-adevăr acel Xiaomi Mi 5c va fi echipat cu un asemenea procesor. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×