Nokia postează un teaser pentru lansarea de noi telefoane Android pe 26 februarie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.107 ori
<b>Nokia postează un teaser pentru lansarea de noi telefoane Android pe 26 februarie</b>Era de așteptat ca Nokia 6 să nu fie singurul smartphone pregătit de către finlandezi pentru acest început de an și după cum se vehicula, iată că astăzi primim și confirmarea că noi modele vor fi lansate la MWC 2017. Nokia dezvăluie faptul că

Nokia a promis o prezenţă activă la MWC 2017, luna viitoare în Barcelona, HMD urmând să aducă acolo câteva telefoane, poate şi o tabletă. Între timp a apărut în acest weekend şi Nokia 6, anunţat oficial pentru piaţa din China, iar azi avem un teaser şi pentru un al doilea smartphone cu Android.

HMD Global a promis că va lansa şi alte smartphone-uri Nokia cu Android pe 26 februarie. Informaţia a venit în cadrul unei postari pe Facebook, unde contul Nokia Mobile a promis "mai multe anunţuri pe 26 februarie", adică fix în perioada în care începe MWC 2017 în Barcelona. Nu e exclus să vedem o variantă internaţională de Nokia 6, dar şi un flagship veritabil şi poate acel model D1/D1C, care a tot scăpat pe web.

La finalul lunii decembrie am aflat că HMD Global ar pregăti 4 telefoane Nokia pentru lansare în trimestrul 2 şi 3 al anului curent, cu diagonale cuprinse între 5 şi 5.7 inch şi rezoluţii Full HD sau Quad HD. Personal sunt foarte interesat să văd în ce măsură Nokia mai e dispusă să opereze în nişe, precum cameraphone sau să zicem chiar music phone, mai ales că deocamdată nu are nimic de pierdut, fiind la începutul unui nou drum.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×