Xiaomi anunţă primul său procesor dezvoltat in house, Surge S1; Debutează pe telefonul Xiaomi Mi 5c

1.453 ori
<b>Xiaomi anunţă primul său procesor dezvoltat in house, Surge S1; Debutează pe telefonul Xiaomi Mi 5c</b>Chiar dacă Xiaomi nu participa oficial la MWC 2017, asta nu îi opreşte să organizeze propriile evenimente în China. Un astfel de eveniment a avut loc azi, cu ocazia lansării procesorului Xiaomi Surge S1, care a debutat pe noul telefon Xiaomi Mi 5c.

Chiar dacă Xiaomi nu participa oficial la MWC 2017, asta nu îi opreşte să organizeze propriile evenimente în China. Un astfel de eveniment a avut loc azi, cu ocazia lansării procesorului Xiaomi Surge S1, care a debutat pe noul telefon Xiaomi Mi 5c.

Chipset-ul este primul creat in house la producătorul chinez. Bazat pe arhitectura big.LITTLE, noul CPU include 4 core-uri Cortex A53 tactate la 2.2 GHz şi menite pentru sarcinile solicitante, iar alte 4 core-uri Cortex A53 la 1.4 GHz se ocupă de sarcini mai light. Această unitate octa core aduce şi GPU Mali T860 MP4, care consumă cu 40% mai puţin decât precedenta generaţie Mali.

E oferit şi suport VoLTE şi anulare high end a zgomotului de fond. Acest SoC permite şi implementarea încărcării rapide la 9V/2A şi Mi 5c vine şi cu un reglaj ultra rapid al luminozităţii în funcţie de iluminarea din jur. Telefonul debutează pe 3 martie la preţul de 218 dolari. Surge S1 a avut multiple scăpări, sub numele de Pinecone şi dacă ne luăm după zvonurile trecute atunci ar trebui să vedem mai multe versiuni decât S1.

Aşteptaţi-vă şi la alte chipset-uri în curând, în zona midrange și poate high-end chiar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×