YouTube Originals devine gratuit pe 24 septembrie 2019: filme, seriale, evenimente live pe YouTube

3.229 ori
<b>YouTube Originals devine gratuit pe 24 septembrie 2019: filme, seriale, evenimente live pe YouTube</b>După ce YouTube a extins acoperirea serviciului sau de streaming YouTube Premium în Europa în primăvară (inclusiv în România), acum vine cu o ofertă specială, care implică gratuitate. Astfel, YouTube Originals devine gratuit de pe 24 septembrie 2019.

După ce YouTube a extins acoperirea serviciului sau de streaming YouTube Premium în Europa în primăvară (inclusiv în România), acum vine cu o ofertă specială, care implică gratuitate. Astfel, YouTube Originals devine gratuit de pe 24 septembrie 2019.

YouTube confirma în mai că programele de pe Originals vor fi în curând disponibile gratuit, cu reclame incluse. Acum utilizatorii de servicii YouTube Premium au primit mail-uri care le oferă detalii despre ofertă. De pe 24 septembrie începe ofertă freemium și toate serialele YouTube Originals, dar și filmele și evenimentele live vor fi disponibile gratuit, chiar și pentru cei care nu au abonament plătit.

YouTube Originals devine gratuit pe 24 septembrie 2019: filme, seriale, evenimente live pe YouTube

Evident, există și avantaje pe care abonații Premium le au, pe care clienții cu gratuitate nu le vor avea. Spre exemplu cei plătitori au imediat acces la toate episoadele unui sezon nou, nu doar la unul pe săptămâna. În plus, cei cu abonament vor avea și variante Director's Cut pentru filme și secvențe bonus la producții cinematografice.

În plus, descărcarea offline de filme și seriale e disponibilă doar cu Premium. YouTube Originals este un canal de distribuție de filme, seriale, documentare și producții live, care a debutat în 2016. Printre producțiile din acest serviciu se număra "Sugar", "The Deported", "The Fake Show", "The Thinning", "Bad Internet", "Fruit Ninja" și alte zeci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×