Celebrul youtuber tech Marques Brownlee a pus deja mâna pe iPhone XI; Iată cum (Video)

1.649 ori
<b>Celebrul youtuber tech Marques Brownlee a pus deja mâna pe iPhone XI; Iată cum (Video)</b>Suntem deja trecuți de mijlocul lui 2019 și intrăm în a două parte a anului, care ne aduce flagship-urile de toamnă. Printre ele se numără iPhone XI, Huawei Mate 30 Pro și Google Pixel 4. Am tot văzut randări și huse, dar acum

Suntem deja trecuți de mijlocul lui 2019 și intrăm în a doua parte a anului, care ne aduce flagship-urile de toamnă. Printre ele se numără iPhone XI, Huawei Mate 30 Pro și Google Pixel 4. Am tot văzut randări și huse, dar acum vedem telefonul în mâna lui Marques Bronwlee. Ce a ieșit vedeți mai jos.

Marques a pus mâna pe machete folosite de producătorii de huse pentru a realiza accesorii cât mai realiste pentru iPhone XI. În 2019 vom avea 3 noi iPhone-uri: iPhone 11, iPhone 11 Max și iPhone 11R. Numele ar putea fi și iPhone XI, iPhone XI Max și iPhone XR2. Marques apreciază faptul că primim un upgrade serios pentru cameră, cu camera principală, cea telephoto și cea ultra wide, aliniate la dotările rivalilor.  

YouTuberul a declarat și că speră ca Apple să depășească toate camerele ultra wide de pe piață, mai ales că se zvonește că Pixel 4 nu va avea o asemenea cameră. Marques nu e mulțumit de felul în care arată camera pătrată cu colțuri rotunjite și ieșită prea mult în relief. Aflăm și că ar fi două variante pentru modulul camerei: un pătrat negru pe toate versiunile sau un pătrat de aceeași culoare cu spatele și doar lentilele negre.

Materialul nu se oprește aici și vedem și alte teorii cu privire la un design pătrățos, inspirat de iPad. Doar o fantezie, după atâtea scăpări cu designul clasic deja. În rest avem în continuare un breton în față, dar și un mecanism Face ID actualizat. Vloggerul confirmă și că scăpam de 3D Touch, avem difuzoare asimetrice jos și portul Lightning rămâne la posturi.

Zona frontală și muchiile laterale sunt foarte similare la iPhone XI față de predecesorii iPhone X și XI. Și iPhone 11R ar trebui să aducă o cameră pătrată, dar doar una duală și nu triplă. Ar putea fi un combo de cameră normală și ultra wide. Pentru mai multe teorii, predicții și așteptări, aveți clipul video. Eu mă aștept să vedem cu adevărat 3 iPhone-uri noi și ca ele să ofere doar upgrade de cameră și CPU nou.

Designul va fi cu siguranță polarizant, deși ne-am călit de la camera pătrată de pe Huawei Mate 20 Pro. Marea schimbare de design pentru iPhone e programată pentru 2020.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×