Apple Watch Series 5 așteptat să debuteze în acest an alături de noile iPhone-uri; Iată ce are de spus Ming-Chi Kuo

1.792 ori
<b>Apple Watch Series 5 așteptat să debuteze în acest an alături de noile iPhone-uri; Iată ce are de spus Ming-Chi Kuo</b>Am vorbit mult în ultima vreme despre noile iPhone-uri așteptată să debuteze în toamnă (aparent pe 10 septembrie), dar cum rămâne cu celelalte noutăți pregătite de către Apple? Ei bine, se pare că am putea avea parte de un

Am vorbit mult în ultima vreme despre noile iPhone-uri așteptată să debuteze în toamnă (aparent pe 10 septembrie), dar cum rămâne cu celelalte noutăți pregătite de către Apple? Ei bine, se pare că am putea avea parte de un produs neașteptat și anume Apple Watch Series 5, asta dacă declarațiile celebrului analist chinez Ming-Chi Kuo se vor adeveri. 

Acesta din urmă declară că și lansarea noului smartwatch ar avea loc simultan cu iPhone XI, asta cu toate că până acum nu am mai auzit asemenea speculații în mediul online. Din câte se vehiculează, Apple Watch Series 5 ar urma să folosească panouri JDI Display, comanie ce va livra 15-20% din totalul comenzilor de display-uri în 2019 și până la 70-80% anul viitor.

De asemenea, gigantul din Cupertino ar fi încheiat o înțelegere și cu chinezii de la BOE Display. Cât despre celelalte noutăți asociate ceasului, aflăm că purtabilul va inaugura o nouă carcasă ceramică cu design actualizat. În cazul în care această declarație a lui Ming-Chi se adeverește, ar trebui ca în perioada următoare să vedem leak-uri mai numeroase asociate noului ceas.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×