Acer anunță tableta Iconia Talk 7; terminal entry-level cu 1 GB RAM și display HD de 7 inch

758 ori
<b>Acer anunță tableta Iconia Talk 7; terminal entry-level cu 1 GB RAM și display HD de 7 inch</b>Cei de la Acer au anunțat astăzi lansarea tabletei Iconia Talk 7 - un model cu dotări modeste pe care îl vom vedea prezentat oficial în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona. La prima vedere, se pare că aceasta este un soi

Un trend printre producătorii de electronice este acela de a anunța dinainte produsele pe care au în plan să le afișeze în cadrul unor târguri tech precum este cazul IFA și curând al MWC. Astăzi, cei de la Acer anunță o tabletă care va fi afișată la standul companiei din Barcelona, model numit Iconia Talk 7 și reprezentat în imaginile de mai jos.

Din păcate, avem de-a face cu un terminal entry-level ce ne aduce un display HD IPS de 7 inch (1280 x 720 pixeli), un procesor quad-core MediaTek MT8321 de 1.3 GHz și doar 1 GB memorie RAM. Avem 16 GB spațiu de stocare flash + slot microSD de până la 128, conectivitate Wi-Fi 802.11b/g/n și suport 3G.

Acer Iconia Talk 7 rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și un lucru interesant de menționat este acela că putem utiliza două SIM-uri de date pe această tabletă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×