La Gearbest, notebook-ul Jumper EZBook 2 costă doar 685 lei; vine cu 4 GB RAM și display FHD de 14 inch

3.571 ori
<b>La Gearbest, notebook-ul Jumper EZBook 2 costă doar 685 lei; vine cu 4 GB RAM și display FHD de 14 inch</b>Achiziția unui notebook este de cele mai multe ori un proces anevoios, asta pentru că elementul numit buget intră în ecuație. Deși ne-am dori produse arătoase și bine puse la punct pe partea hardware, ajungem ca într-un final să optăm pentru un model din

De cele mai multe ori atunci când vine vorba de achiziția unui notebook se pune și problema bugetului, acesta fiind un factor ce afectează serios decizia utilizatorului. Deși suntem atrași de modele arătoase și bine puse la punct pe partea hardware, ajungem ca într-un final să optăm pentru un laptop mai slab pentru a ne încarda în bugetul propus - o decizie nu tocmai inspirată dacă dorim un notebook pe care să ne putem baza.

Jumper EZBook 2

Există totuși alternative precum Jumper EZBook 2, notebook care în această perioadă este disponibil în oferta celor de la GearBest.com pentru suma de 164.99 dolari ~ 685 lei. Plătind acest preț vom primi un dispozitiv echipat cu display Full HD LED de 14 inch, cu procesor quad-core Intel Cherry Trail X5-Z8350 de 1.44 GHz și cu un chip de 4 GB memorie RAM pentru ca multitasking-ul să fie o experiență reușită.

Jumper EZBook 2

Avem parte de un chip grafic Intel HD Graphics 400, de 64 GB stocare flash eMMC și de conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, respectiv Bluetooth 4.0. Tot pe partea de conectivitate mai notăm prezența unui slot microSD pentru carduri de până la 128 GB, a portului mini-HDMI, a unui jack DC pentru încărcare și a unui jack 3.5 mm. Nu lipsesc nici porturile USB, fiind 2 la număr: 1x USB 3.0 + 1x USB 2.0. 

Jumper EZBook 2

Ce mai trebuie să știți despre Jumper EZBook 2 este faptul că acesta ne aduce și o cameră web de 0.3 megapixeli și o generoasă baterie de 10000 mAh. Windows 10 rulează aici și în cazul în care vă întrebați, carcasa este realizată din policarbonat - decizie ce a avut de-a face cu păstrarea unui preț modic al produsului. De asemenea, aflați că notebook-ul vândut de GearBest.com cântărește doar 1.37 kg și că grosimea sa este de 17.6 mm (cu clapeta închisă).

Jumper EZBook 2

Îl puteți achiziționa chiar acum de pe site-ul GearBest la prețul de 164.99 dolari, cu mențiunea că la sosirea în țară veți avea de plată și taxe vamale. Acest retailer organizează în acest moment o campanie specială de reduceri pentru luna mai pe care o puteți verifica chiar de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×