Acer, ASUS și Toshiba pregătesc tablete Windows 8 noi pentru Computex 2012

Autor:  | Publicat în:  Expozitii 740 ori
<b>Acer, ASUS și Toshiba pregătesc tablete Windows 8 noi pentru Computex 2012</b>Cei de la Bloomberg par a fi destul de siguri că săptămâna viitoare vom avea parte de tablete noi cu Windows 8 din partea unor mari producători precum ASUS, Acer și Toshiba. Despre ASUS știam deja că are ceva special pregătit, deoarece ei au...

Cei de la Bloomberg par a fi destul de siguri că săptămâna viitoare vom avea parte de tablete noi cu Windows 8 din partea unor mari producători precum ASUS, Acer și Toshiba. Despre ASUS știam deja că are ceva special pregătit, deoarece ei au postat teasere pe web, care duc cu gândul mai degrabă la o tabletă Transformer dual boot, cu Android 4.x și Windows 8.

Computex 2012 are loc în Taipei și va include numeroși producători hardware care ne vor arăta cele mai noi terminale mobile. Tot Bloomberg afirma că vom vedea în cadrul acestui show o tabletă Acer bazata pe CPU Intel și una Toshiba cu CPU Texas Instruments ARM. ASUS ar avea pregătite produse bazate pe ARM și Intel, primul fiind dotată cu un chip Tegra și bazându-se pe același format ce implică o tabletă + dock tastatură cu care ne-am obișnuit deja.

și Qualcomm își va măsura forțele cu Windows 8, testându-l pentru rularea pe un CPU Snapdragon. Un lucru e sigur: după Computex ne vom da seama cât de viabil este Windows 8 pe tablete și dacă iOS și Android au motive de îngrijorare. Luna iunie a început astăzi și va fi extrem de fierbinte pentru pasionații de gadgeturi. Computex este doar aperitivul, urmat de Apple WWDC 2012, I/O 2012, unde va debuta noul Android și multe alte surprize și lansări. Aveți buzunarele pregătite?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×