iPhone 5 se dezlănțuie: avalanșa de scăpări de componente! Capacul-spate, rama metalică, conectori

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.067 ori
<b>iPhone 5 se dezlănțuie: avalanșa de scăpări de componente! Capacul-spate, rama metalică, conectori</b>Toată săptămâna am fost bombardați cu vești despre iPhone 5, în special imagini care prezentau presupuse carcase și capace-spate ale terminalului. Se vorbește deja despre un iPhone de 3.9 sau 4.1 inch, care va sosi în mai multe variante de...

Toată săptămâna am fost bombardați cu vești despre iPhone 5, în special imagini care prezentau presupuse carcase și capace-spate ale terminalului. Se vorbește deja despre un iPhone de 3.9 sau 4.1 inch, care va sosi în mai multe variante de culoare decât alb și negru, iar cei de la 9to5mac.com au pus mâna pe câteva componente interesante, care aparent aparțin acestui telefon.

Imaginile sunt clare și au rezoluție bună, semn că nu sunt făcute pe genunchi într-un depozit din China, ceea ce le conferă un oarecare bonus de autenticitate. Vedeți aici comparații între versiunile albe și negre de iPhone 5/ The New iPhone. Observați că în cazul carcasei albe își face apariția un strat de metal căruia nu îi găsim explicație, decât ca trăsătura de design inedită. Dacă ne luăm după aceste fotografii, Apple pare a merge pe mâna designului unibody în acest caz, îmbinând banda antenei în "platoșa" metalică pentru spatele telefonului.

Rezultatul este un telefon mai subțire, rezistent și ușor, amintand ușor de acele notebook-uri unibody Apple din 2008. Acum gigantul din Cupertino are și mai mult loc pentru o baterie mai mare, necesară pentru a alimenta noul ecran și pentru chipsetul LTE. Aceeași sursă publică și imagini cu rama metalică a telefonului, care include și butonul Home, ce nu va lipsi de pe noul iPhone. Măsurând aceste componente și calculând diagonală undeva la 3.999 inch rezulta o rezoluție de 1136 x 640 pentru a atinge nivelul Retina.

Aparent s-a păstrat și slotul microSIM, iar camera frontală a fost mutată. Credeți că acesta va fi designul final sau e doar un prototip?

iPhone 5

Apple iPhone 5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×