Părți din Noul iPhone filmate În Japonia! Iată o comparație de mărime a panoului frontal - iPhone 5 vs iPhone 4S (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.706 ori
<b>Părți din Noul iPhone filmate În Japonia! Iată o comparație de mărime a panoului frontal - iPhone 5 vs iPhone 4S (Video)</b>Asia e locul ideal în care să cauți scăpări și zvonuri despre un telefon nelansat încă. Asta se aplică și pentru iPhone 5, supranumit și The New iPhone. După o săptămână în care s-a vorbit foarte mult despre capacul spate al noului...

Asia e locul ideal în care să cauți scăpări și zvonuri despre un telefon nelansat încă. Asta se aplică și pentru iPhone 5, supranumit și The New iPhone. După o săptămână în care s-a vorbit foarte mult despre capacul spate al noului iPhone, ajuns pe web sub formă de imagini, site-ul japonez macotakara.jp ne prezintă astăzi partea frontală a noului terminal Apple.

în plus, ei ne oferă și o comparație a mărimii dintre iPhone 5 și iPhone 4S, după cum vedeți în imaginea de mai sus. Aveți și un clip video mai jos, pentru a vă astâmpăra curiozitatea. Lungimea diagonalei acestei porțiuni a fost stabilită la 10.33 cm, deci în jur de 4 inch, așa cum se speculase. Observați că noul iPhone este la fel de lat ca și precedentele două generații, dar mai lung, pentru a găzdui nouă diagonală. A fost schimbată și poziția camerei frontale și a barei senzorilor.

Butonul Home este în continuare la posturi și este desființat din nou zvonul despre ecranul edge to edge, deoarece avem margini destul de clare. Se vehiculează tot mai mult rezoluția de 1136 x 640 pixeli, care ar duce un iPhone cu ecran de 3.9 - 4.1 inch la nivel Retina Display. Nu putem garanta că imaginile sunt autentice, dar sincer să fiu ele par a fi, dacă mă iau după instinct... Voi ce părere aveți?

Părți din Noul iPhone filmate În Japonia! Iată o comparație de mărime a panoului frontal - iPhone 5 vs iPhone 4S (Video)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×