Produse evoMAG.ro

Acer pregăteşte o tabletă de gaming cu Android la bord; Terminalul va purta numele de Predator

Autor:  | Publicat în:  Acer 855 ori
<b>Acer pregăteşte o tabletă de gaming cu Android la bord; Terminalul va purta numele de Predator</b>Acer a avut o săptăm&acirc;nă ocupată, lans&acirc;nd un telefon Windows Phone, un monitor pentru gaming, tablete 2 &icirc;n 1 şi modele de tablete Android. Totuşi, probabil cel mai interesant produs nou al lor este unul nelansat &icirc;ncă. E vorba...

Acer a avut o săptămână ocupată, lansând un telefon Windows Phone, un monitor pentru gaming, tablete 2 în 1 şi modele de tablete Android. Totuşi, probabil cel mai interesant produs nou al lor este unul nelansat încă. E vorba despre o tabletă de gaming cu Android, care a primit doar teasere deocamdată.

Primele imagini cu acest device pot fi văzute în acest articol şi dacă ne luăm după numele gravat pe carcasă, terminalul se va numi Predator. Tabletele de gaming rămân în continuare o nişă, de vreme de doar Nvidia şi al său Shield sau modelele Archos s-au făcut remarcate, plus câţiva producători din China cu tentativele lor de a crea un PlayStation Portable de 7 inch.

Acer pregăteşte o tabletă de gaming cu Android la bord; Terminalul ar putea purta numele de Predator

Designul tabletei Acer este unul angular şi bazat pe nuanţe de roşu şi negru, aceeaşi abordare de design ca şi la PC-urile de gaming Acer Predator. Colţurile roşii ascund 4 difuzoare frontale, iar aceasta este o tabletă de 8 inch, ale cărei detalii hardware nu le cunoaştem. Nu ştim cât RAM vom primi, ce procesor se afla la interior şi care e rezoluţia ecranului.

Acer Predator

Mă aştept la un Nvidia Tegra aici, de vreme ce Acer a mai colaborat cu Nvidia în trecut, plus 3 GB RAM şi eventual un magazin nou de jocuri Acer.

Acer pregăteşte o tabletă de gaming cu Android la bord; Terminalul va purta numele de Predator

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×