Allview Viva H7 Unboxing + Concurs; tabletă accesibilă cu slot SIM, 3G și Android 4.4 KitKat la bord

2.115 ori
<b>Allview Viva H7 Unboxing + Concurs; tabletă accesibilă cu slot SIM, 3G și Android 4.4 KitKat la bord</b>Lansată luna trecută, iată că astăzi tableta Allview Viva H7 primește un unboxing și din partea Mobilissimo.ro. Aflați că acest model este disponibil în acest moment la un preț de doar 549 lei și faptul că printre principalele sale...

Lansată luna trecută, iată că astăzi tableta Allview Viva H7 primește un unboxing și din partea Mobilissimo.ro. Aflați că acest model este disponibil în acest moment la un preț de doar 549 lei și faptul că printre principalele sale specificații dăm și peste funcția de apelare vocală. De asemenea, Viva H7 poate fi câștigată de voi în cadrul unui concurs foarte simplu al cărui reguli le veți afla în rândurile de mai jos.

Allview Viva H7 beneficiază de o carcasă realizată în mare parte din plastic, dar care conține și un capac spate din aluminiu. Acesta măsoară doar 8.6 mm în grosime și cântărește 306 grame, dimensiuni destul de potrivite pentru o tabletă de 7 inch. Viva H7 dispune de un display IPS LCD de 7 inch cu rezoluție HD (1.280 x 800 pixeli) ce afișează imaginile în format 16:9.

în interiorul ambalajului regăsim un cablu USB, un încărcător, o pereche de căști cu telecomandă și microfon, un manual destul de gros, cât și un cablu microUSB OTG ce ne va ajuta să atașăm diverse periferice sau stick-uri de memorie tabletei.

Allview Viva H7 Unboxing

Din punct de vedere hardware, Allview Viva H7 ne aduce un procesor quad-core Cortex A7 de 1.2 GHz, un GPU PowerVR SGX544, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, GPS, 3G, un slot SIM, slot microSD, o cameră foto principală de 2 megapixeli și o cameră secundară de 0.3 megapixeli.

Tableta dispune de un port microUSB 2.0, un jack audio 3.5 mm, buton power/unlock, butoane de volum, și un buton back fizic ce pare a fi un pic ieșit din comun la o tabletă. După cum ați remarcat la începutul articolului, această tableta este oferită la un concurs foarte simplu ce necesită urmarea a 4 pași:

  1. Faceți dovada că ați vizitat pagina acestui produs pe Allview.ro
  2. Like la pagina de Facebook Allview.
  3. Postați un comentariu la review sau unboxing cu răspuns la întrebarea "ce ați dori de la viitoarele tablete Allview și ce caracteristică apreciați la acest model?"
  4. Share pe Facebook la unboxing/review al tabletei de pe contul personal

Cele 5 capturi vor fi trimise la concurs(a)mobilissimo.ro cu subiect "Allview Viva H7 Concurs", plus nume real, adresa și număr de telefon. Extragerea are loc după postarea recenziei text, prin Random.org. Succes! [FORUM]

Prețuri Allview Viva H7:

Allview Viva H7 Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×