Campania promoțională a lui Samsung Galaxy Note 4 a pornit deja În Asia

1.121 ori
<b>Campania promoțională a lui Samsung Galaxy Note 4 a pornit deja În Asia</b>Mai avem de așteptat mai bine de 2 săptămâni până ce este anunțat oficial Samsung Galaxy Note 4, dar iată că phabletul e deja promovat în Asia. Vă reamintesc că acest device va fi anunțat oficial pe 3 septembrie în cadrul IFA 2014. Primele...

Mai avem de așteptat mai bine de 2 săptămâni până ce este anunțat oficial Samsung Galaxy Note 4, dar iată că phabletul e deja promovat în Asia. Vă reamintesc că acest device va fi anunțat oficial pe 3 septembrie în cadrul IFA 2014. Primele bannere dedicate produsului au apărut deja și au fost semnalate de către Digital World pe contul său Weibo.

Ce e drept reclamele sunt discrete și prezintă schițe generice ale designului acestui model, fără a dezvălui prea multe informații. La prima vedere reclamele par a se axa doar pe seria Galaxy Note, nu neapărat pe noul model, deși unele includ mențiunea lui Note 4. Panourile pe care le vedeți în imagini au apărut în Beijing. în plus și contul oficial Weibo Samsung a confirmat realizarea unei reclame care are legătură cu seria Galaxy Note.

Campania promoțională a lui Samsung Galaxy Note 4 a pornit deja În Asia

Materialul promoțional este disponibil sub formă de video pe pagina oficială dedicată acestei campanii. Un Galaxy Note 3 virtual are rol de video player pentru reclama în sine, iar clipul e dedicat acestui Note, dar în ultimele secunde ni se precizeaza că vine și un Note 4 în curând. Vă reamintesc că Samsung Galaxy Note 4 urmează să vină cu un display Super AMOLED Quad HD de 5.7 inch, un procesor Snapdragon 805/Exynos 5433, 4 GB RAM (aparent) și o cameră de 16 MP cu stabilizare optică.

Vom afla mai multe la IFA!

Campania promoțională a lui Samsung Galaxy Note 4 a pornit deja În Asia

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×