Allview Viva i8, prima tabletă cu procesor Intel a celor de la Allview

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.244 ori
<b>Allview Viva i8, prima tabletă cu procesor Intel a celor de la Allview</b>Astăzi, în cadrul unui eveniment desfășurat în cadrul complexului Metropolis Center din București, cei de la Allview au lansat prima tabletă din portofoliu ce vine cu un procesor Intel. Aceasta se pare că va fi ultima lansare a celor de la Allview...

Astăzi, în cadrul unui eveniment desfășurat în cadrul complexului Metropolis Center din București, cei de la Allview au lansat prima tabletă din portofoliu ce vine cu un procesor Intel. Aceasta se pare că va fi ultima lansare a celor de la Allview programată pentru anul 2013, urmând ca de anul viitor să ne așteptăm la noi produse.

Tableta Allview Viva i8 se bazează pe modelul P89 mini, produs de către compania Teclast. Pricipala caracteristică a lui Viva i8 o reprezintă procesorul dual-core Intel Atom Z2580 de 2 GHz și GPU Power VR SGX544MP2, iar ca alte dotări mai regăsim un display IPS de 7.9 inch cu rezoluție 1024x768 pixeli, 1 GB memorie RAM, 16 GB memorie internă cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 32 GB. Pe partea de fotografie avem la dispoziție o cameră principală de 5 megapixeli și una secundară de 2 megapixeli.

Allview Viva i8

Ca design, tableta aduce destul de mult cu iPad Mini, cu toate acestea, nu se ridică la nivelul de calitate impus de Apple. Viva i8 măsoară doar 7.25 mm în grosime, cântărește 312.5 grame, iar carcasa spate este fabricată din aluminiu.

Tableta stă foarte bine în mâna utilizatorului și este foarte ușoară. Ca minusuri aș remarca faptul că display-ul este un magnet de amprente, iar partea din spate din aluminiu pare de o calitate proastă, pe una din tabletele prezente se observau deja zgârieturi în colțuri, lucru ce dă senzația de ieftin. O extra caracteristică pe care cei de la Allview au introdus-o pe această tabletă este posibilitatea de a avea până la 8 conturi de utilizatori.

Allview Viva i8

Viva i8 dispune de obaterie de 4600 mAh, ce promite o durată de viață de până la 8 ore, aceasta va fi disponibilă începând cu săptămâna viitoare la un preț de 899 lei. Ca accesorii avem la dispoziție o husă ultra slim, cu funcție de suport, boxa S-Bass sau boxa S-Tube. Pentru mai multe detalii vă invităm pe forumul Mobilissimo.ro, în cadrul unuitopic special creatpentru Allview Viva i8.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×