Allview pregătește lansarea a două tablete cu procesor Intel Atom x3 (Sofia 3G-R); vedem și un prim teaser

1.077 ori
<b>Allview pregătește lansarea a două tablete cu procesor Intel Atom x3 (Sofia 3G-R); vedem și un prim teaser</b>După modelele Allview V2 Viper și V2 Viper X ce au fost lansate săptăm&acirc;na trecută &icirc;n cadrul IMWorld 2015, se pare că brașovenii ne mai pregătesc două produse la fel de interesante. Așa cum ați remarcat și din imaginea teaser de mai...

După modelele Allview V2 Viper și V2 Viper X ce au fost lansate săptămâna trecută în cadrul IMWorld 2015, se pare că brașovenii ne mai pregătesc două produse la fel de interesante. Așa cum ați remarcat și din imaginea teaser de mai jos, este vorba despre două tablete cu procesor Intel SoFIA 3G-R la pachet. 

Acest chip a fost introdus inițial la MWC 2015, iar la ora actuală este cunoscut pe piață și sub numele Intel Atom X3 - serie de procesoare low-cost pe 64-bit. Printre cele trei modele disponibile avem versiuni dual-core tactate la 1.0 GHz, cât și variante quad-core cu frecvențe de 1.2 GHz, respectiv 1.4 GHz.

Revenind la tabletele pregătite de către Allview, aflăm că acestea vor oferi și conectivitate 3G pentru acces la internet, și posibil apelare vocală. Ca o bănuială proprie, mă aștept la un device cu display de 7.9 inch și rezoluție HD (1280 x 800 pixeli), și la un altul cu panou de 9.7 sau 10.1 inch cu rezoluție Full HD.

Rămâne de văzut dacă aceste specificații se vor adeveri sau nu, odată cu anunțul oficial.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×