iPad Mini Retina disponibil acum la vânzare În SUA și Europa; Îl așteptăm și În România!

Autor:  | Publicat în:  Apple 889 ori
<b>iPad Mini Retina disponibil acum la vânzare În SUA și Europa; Îl așteptăm și În România!</b>Apple iPad Mini 2, sau cum e cunoscut la nivel oficial iPad Mini Retina este în sfârșit disponibil la vânzare în SUA, prin magazinul online Apple. în ultima vreme au existat îngrijorări cu privire la sosirea la timp a acestui device, pe fondul...

Apple iPad Mini 2, sau cum e cunoscut la nivel oficial iPad Mini Retina este în sfârșit disponibil la vânzare în SUA, prin magazinul online Apple. în ultima vreme au existat îngrijorări cu privire la sosirea la timp a acestui device, pe fondul problemelor cu producția de ecrane pe care le-a avut Sharp.

Iată totuși că modelul sosește la timp, deși cei de la Apple au anunțat o dată de lansare vagă luna trecută: "cândva în noiembrie". Terminalul costă 399 dolari în varianta WiFi de 16 GB și aflați că produsul e disponibil și în Germania, unde costă 389 de euro în varianta cea mai ieftină. Revenind în State, acolo tableta se livrează în maxim 3 zile lucrătoare, iar versiunile de 32 GB durează până la 10 zile.

iPad Mini Retina disponibil acum la vânzare În SUA și Europa; Îl așteptăm și În România!

Tableta a mai apărut în magazinele din Franța, Japonia, Olanda și Italia, deci până la începutul săptămânii viitoare estimez ca va ajunge și la retailerii de la noi. în următoarele ore mă aștept să plouă cu recenzii ale acestui device din toată lumea și va reamintesc că e vorba aici despre o tabletă cu diagonală de 7.9 inch și rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, plus procesor Apple A7 64 bit la interior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×