Allview Wi8G Unboxing & Concurs: tabletă de 8 inch solidă, cu Windows 8.1 la bord și 3G (Video)

3.634 ori
<b>Allview Wi8G Unboxing & Concurs: tabletă de 8 inch solidă, cu Windows 8.1 la bord și 3G (Video)</b>Tableta Allview Wi8G a debutat cu Windows 8.1 la bord și conectivitate 3G, fiind anunțată în luna decembrie a lui 2014. Iată că produsul e deja pe masa de teste Mobilissimo.ro, gata să vă fie oferit la concurs. Acest terminal costă 699 lei și...

Tableta Allview Wi8G a debutat cu Windows 8.1 la bord și conectivitate 3G, fiind anunțată în luna decembrie a lui 2014. Iată că produsul e deja pe masa de teste Mobilissimo.ro, gata să vă fie oferit la concurs. Acest terminal costă 699 lei și dacă nu mă înșel e prima tabletă cu Windows 8.1 de la Allview pe care o testăm.

Produsul e disponibil pe 2 culori, are un design slim și o grosime de 9.07 mm. El cântărește 351 de grame, include un display IPS LCD de 8 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli și are un format 16:10. Acest model folosește un procesor quad core Intel Atom Z3735G de 1.33 GHz, iar ca soluție grafică avem Intel HD Graphics. Dotările tabletei includ și GPS, 16 GB stocare, 1 GB RAM DDR3 și slot microSD.

Allview Wi8G Unboxing

Pe partea de conectivitate avem HSPA+ cu viteza de download de 21 Mbps, WiFi, Bluetooth 4.0 și două camere de 2 MP (una în față și una în spate). Bateria lui Wi8G este o unitate Li-Polymer de 3800 mAh, care ar trebui să ofere în jur de 4 ore de utilizare. Tableta vine la pachet cu un încărcător de 5 V și 2A, iar produsul este oferit cu Office 365 Personal pe un an, cu 1 TB stocare în cloud la pachet via OneDrive.

Tableta are un proces de setup destul de lung, dar și un format de design destul de prietenos.  In cutia sa gasim manualul, cablu USB si inca un cablu USB OTG, plus manualul. Hai să vedem și regulile concursului la care puteți câștiga tableta:

  • Vizitați pagina de produs pe site-ul Allview
  • Like la pagina de Facebook Allview
  • Comentariu la articol de unboxing/review cu răspuns la întrebarea "Ce așteptări aveți de la o tabletă cu sistem de operare Windows?". Comentariul NU trebuie postat pe YouTube.
  • Share public pe contul personal de Facebook la unboxing/review

Toate cele 4 capturi vor fi trimise la adresa de mail concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Allview Wi8G", plus nume real, număr de telefon și adresa voastră reală. Va avea loc o tragere la sorți via random.org după publicarea recenziei. [FORUM]

Allview Wi8G prețuri actualizate:

Allview Wi8G Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×