Sony Xperia Curve, un telefon concept inspirat din modelele Lumia și un posibil Galaxy S curbat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.671 ori
<b>Sony Xperia Curve, un telefon concept inspirat din modelele Lumia și un posibil Galaxy S curbat (Video)</b>Telefonul concept Sony Xperia Curve a fost inspirat dintr-un telefon nelansat încă și anume un Samsung Galaxy S cu margini curbate. El este creația designerului Jermaine Smit și poate fi admirat într-o serie de cadre mai jos. &nbsp; Terminalul ia...

Telefonul concept Sony Xperia Curve a fost inspirat dintr-un telefon nelansat încă și anume un Samsung Galaxy S cu margini curbate. El este creația designerului Jermaine Smit și poate fi admirat într-o serie de cadre mai jos.

Terminalul ia puțin și din ADN-ul modelelor Lumia și vine în culori că albastru, roșu, negru sau auriu. El include un display AMOLED curbat de 5.2 inch, 3 GB RAM și un procesor Snapdragon 810, specificații probabil mai bune decât cele ale lui Xperia Z4, sau în cel mai bun caz identice. Avem și 32 sau 64 GB memorie internă, o cameră de 21.9 megapixeli în spate și o cameră selfie de 4.9 MP la bord.

Handsetul e rezistent la apă și praf și nu are capace la porturile sale, cel USB având alimentarea întreruptă pentru a îl proteja de apă. în spate se afla blitzuri dual LED ale camerei principale, iar Xperia Curve aduce și difuzoare frontale JBL. Dacă LG și Samsung au telefoane cu margini curbate, de ce nu ar avea și Sony unul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×