Amazon Kindle Fire HD 7 unboxing: scoatem din cutie marele rival al lui Nexus 7 (Video)

1.456 ori
<b>Amazon Kindle Fire HD 7 unboxing: scoatem din cutie marele rival al lui Nexus 7 (Video)</b>Piața de tablete de 7 inch cu preț accesibil e tot mai interesantă în aceste zile, astfel că după ce Nexus 7 a început să aibă niște oferte foarte atractive de preț și în România, iată că vine și marele său rival din SUA: Amazon Kindle...

Piața de tablete de 7 inch cu preț accesibil e tot mai interesantă în aceste zile, astfel că după ce Nexus 7 a început să aibă niște oferte foarte atractive de preț și în România, iată că vine și marele său rival din SUA: Amazon Kindle Fire HD 7. Acesta a sosit în teste la Mobilissimo.ro de la Quickmobile.ro, care vinde produsul la prețul de 1.199 lei în versiunea WiFi de 16 GB.

Terminalul vine cu 2 ani de garanție și este mai degrabă un produs care se va duela cu Nexus 7 și iPad Mini în SUA decât în România, mai ales că multe din serviciile Amazon nu funcționează la noi. Revenind la unboxing, remarcați faptul că terminalul vine fără încărcător în pachet și practic cutia include tableta de 7 inch și un cablu USB, atât. Kindle Fire HD 7 oferă un display de 7 inch, un iPS LCD cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, plus difuzoare duale stereo și suport Dolby Digital Plus.

Amazon Kindle Fire HD 7 unboxing

Tableta măsoară 10.3 mm în grosime și cântărește 395 de grame, iar dotările sale includ și 752 MB RAM și un procesor dual core TI OMAP 4460 de 1.2 GHz. Kindle Fire HD 7 aduce și un WiFi cu 40% mai eficient prin intermediul antenelor sale multiple și al tehnologiei MIMO, plus suport dual bând. Ecranul noului Kindle Fire este tratat anti reflexie și terminalul promite 11 ore de e-reading cu WiFi oprit, dacă erați curioși cu privire la baterie. La capitolul software avem Android 4.0 cu interfața Amazon peste, iar prima impresie este că tableta este parcă puțin cam grea și cam neplăcută la design, dar și ca interfața... Revenim cu un review detaliat în curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×