Turul Magazinelor #7: Tastatura laser, radio retro şi un televizor 4K uriaş pentru viitorul PS4 Pro

1.549 ori
<b>Turul Magazinelor #7: Tastatura laser, radio retro şi un televizor 4K uriaş pentru viitorul PS4 Pro</b>Continuăm seria Turul Magazinelor cu un nou articol astăzi ce aduce laolaltă 3 recomandări de produse speciale. Avem în primul rând o tastatură laser, dar și un televizor cu rezoluție 4K Ultra HD de la Blaupunkt. Totodată, printre recomandări se află și

După cum probabil aţi aflat deja, aseară imediat după evenimentul Apple a avut şi Sony o lansare, cea a consolei PS4 Pro, dar şi cea a modelului PS4 Slim. Ei bine, PS4 Pro "ştie" 4K şi ca atare trebuie să ne pregătim de gaming la acest nivel, cu un televizor adecvat. Între timp am mai găsit şi o tastatură laser interesantă la retailerii locali şi un device vintage care vă va duce în filmele americane din anii 60-70.

1. Televizor LED Blaupunkt 127 cm 4K

Blaupunkt

Eu ştiu Blaupunkt drept nemţii aceia care fac sisteme audio excelente pentru maşini, dar am încredere în pedigree-ul lor şi pentru televizoare. Pe compari.ro  cel mai ieftin televizor 4K e chiar acesta, deşi ce e drept am găsit şi un Horizon şi un Philips mai ieftine, dar nu sunt familiarizat cu retailerul care le vinde. În fine, acest model LED de 127 cm e mai mare decât celelalte 2 cu cel puţin 20 de cm şi costă 1733 lei la evoMAG.ro.

Din păcate nu e un smart TV şi nu vine nici cu tehnologie 3D, dar aceasta oricum e perimată în ziua de azi. Avem şi 3 porturi HDMI la bord, un singur USB 2.0 şi o greutate impresionantă de 21.1 kg. Gata de gaming 4K?

2. Tastatura virtuală cu proiecţie laser

Tastatura laser

La Quickmobile.ro am găsit o tastatură virtuală cu proiecţie laser, modelul Gadget Star ce costă 199.90 lei. Practic el este un mic "turn" ce proiectează cu lasere pe biroul vostru o tastatură virtuală cu care chiar puteţi interacţiona. Are şi funcţie de mouse şi măsoară 77 x 26 x 20 mm, cântărind doar 40 de grame. Se conectează prin Bluetooth la terminalele voastre şi permite un afişaj QWERTY pe o mărime de 240 x 100 mm.

Poate recunoaşte până la 350 de caractere pe minut şi are o baterie de tip Li-Po cu timp de operare de 2 ore şi timp de încărcare tot de 2 ore. E ideal de folosit cu o tabletă sau un telefon zic eu. 

3. Radio retro Philips ORT7500/10

Philips

Există două tipuri de oameni care ar cumpăra aşa ceva: cineva care decorează un pub sau restaurant cu tema vintage, sau cineva care e chiar pasionat de designul şi tehnica veche. Acest aparat radio Philips retro costă 899 lei la evoMAG.ro, prin reducerea de tip Back to School şi este de fapt şi un difuzor Bluetooth ce poate reda muzica de pe telefon sau PC.

Avem un sistem de boxe Bass reflex la bord, cu başi de mare profunzime, stabilizarea automată a orei exacte prin sincronizare cu semnale radio recepţionate, chiar dacă aparatul e oprit. Primim şi un afişaj LCD de mari dimensiuni cu fundal luminos şi designul e inspirat de radio-ul Original Philetta 254 creat de către Philips în anul 1955.

Avem şi jack adio şi compatibilitate cu radio FM şi DAB+, plus posibilitatea de încărcare a device-urilor mobile de la port USB. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×