Apar primele detalii despre Microsoft Surface Pro 5; Terminalul va veni cu cele mai noi procesoare Intel Kaby Lake

1.099 ori
<b>Apar primele detalii despre Microsoft Surface Pro 5; Terminalul va veni cu cele mai noi procesoare Intel Kaby Lake</b>Primele detalii despre tableta Microsoft Surface Pro 5 ajung astăzi în mediul online, un dispozitiv care aparent va trece la noile procesoare Intel Kaby Lake. În cadrul conferinței Microsoft BUILD 2017 ar trebui să aflăm mai multe informații despre

Luna viitoare are loc importantul eveniment Microsoft BUILD 2017, care pe lângă detalierea viitoarelor actualizări Microsoft ar putea să ne aducă şi un demo de hardware nou. În vreme ce unii sunt mai interesaţi de Xbox Scorpio, pe noi ne interesează Surface Pro 5. Azi au apărut câteva detalii noi despre noile produse Surface.

Aflăm că Surface Pro 5 nu va renunţa la conectorul proprietar Surface pentru alimentare şi descoperim că următorul device din serie va face trecerea la procesoare Intel Kaby Lkae. Paul Thurrott afirmă că schimbările aduse de tabletă nu vor fi drastice, deci practic primim upgrade de componente şi un design cu mici modificări faţă de predecesor.

E posibil ca Microsoft să facă trecerea de la un DisplayPort la un conector USB Type C, eventual via Thunderbolt cum am văzut şi la alte modele noi de tablete. Pentru cei care se întreabă, Surface Book 2 nu este gata, conform celor de la ZDNet, care au discutat cu Microsoft. Ca de obicei ar trebui să vedem şi noi accesorii, precum huse cu tastaturi, stylusuri şi altele de gen.

Preţurile vor sări binişor de 1000 de dolari evident, iar carcasa din magneziu ar trebui să fie la posturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×