Iată cum arată noul Microsoft Surface Pro, într-o serie de randări apărute pe web; Nu este Surface Pro 5, doar un Pro 4 cu upgrade

1.440 ori
<b>Iată cum arată noul Microsoft Surface Pro, într-o serie de randări apărute pe web; Nu este Surface Pro 5, doar un Pro 4 cu upgrade</b>Randări pentru noul Microsoft Surface Pro ajung astăzi pe web prin intermediul lui Evan Blass și aflăm totodată faptul că noile configurații includ procesoare Intel din seria Kaby Lake. Ca design nu se remarcă prea multe modificări, dar avem și ceva

După cum a afirmat chiar un oficial Microsoft, Surface Pro 5 nu va exista prea curând, dar asta nu înseamnă că nu vom vedea un upgrade pentru modelul Surface Pro 4. Acesta a primit câteva randări apărute pe web şi le vedeţi mai jos.

Microsoft Surface Pro

Acest refresh are toate şansele să vină la evenimentul Microsoft de pe 23 mai, care are loc în Shanghai. Au trecut aproximativ 18 luni de la debutul lui Surface Pro 4, deci ar cam fi cazul unui upgrade. Teaserele pentru evenimentul de luni au menţionat şi cuvântul "Surface" şi dacă optimiştii se gândesc la un Surface Phone, nu e cazul de aşa ceva, ci doar de hardware nou pentru Surface Pro 4.

Microsoft Surface Pro

Aceste imagini vin de la Evan Blass, deci sunt autentice. Nu observăm vreo schimbare la nivel estetic faţă de ultima tabletă flagship Microsoft şi rămâne în continuare un model 2 în 1 cu Windows 10 şi carcasă din magneziu. La bord vom găsi cele mai noi procesoare Intel Kaby Lake, extra memorie şi stocare, dar şi cele mai noi opţiuni de conectivitate.

Microsoft Surface Pro

Un nou stylus şi o nouă tastatură sunt promise, în 4 variante de culoare similare cu cele ale tabletei. Probabil că numele produsului rămâne Surface Pro 4, eventual cu un 2017 adăugat la coadă. Ecranul va rămâne unul de 12.3 inch, cu rezoluţie de 2736 x 1824 pixeli, asta dacă Microsoft nu simte cumva nevoia să facă un upgrade de panou PixelSense.

Microsoft Surface Pro

Microsoft Surface Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×