Noul Microsoft Surface Pro devine oficial; ni se promit 13.5 ore de funcționare cu o singură încărcare și avem procesoare Kaby Lake la interior

1.321 ori
<b>Noul Microsoft Surface Pro devine oficial; ni se promit 13.5 ore de funcționare cu o singură încărcare și avem procesoare Kaby Lake la interior</b>Cei de la Microsoft tocmai ce au anunțat în cadrul unui eveniment de presă lansarea noii tablete Surface Pro, dispozitiv ce vine pe piață drept succesor pentru Surface Pro 4. Se confirmă astfel renunțarea la numerotarea produselor din această serie și

În cadrul unui eveniment de presă ce a avut loc în Shanghai, cei de la Microsoft au dezvăluit oficial noul Surface Pro, tabletă high-end ce vine pe piață drept succesor pentru Surface Pro 4. Se confirmă astfel renunțarea la numerotarea produselor din această serie și aflăm că bateria aflată la interiorul noului model promite o autonomie mai ridicată decât cea a predecesorului, pe hârtie fiind menționate 13.5 ore de funcționare cu o singură încărcare.

Microsoft Surface Pro

Microsoft susține că varianta actualizată este cu 20% mai rapidă decât predecesorul și asta pentru că se face trecerea la procesoare din noua generație Intel Kaby Lake. Ca de fiecare dată, utilizatorii au posibilitatea de a-și configura pachetul hardware și astfel alege dintre variante cu procesoare Intel Core m și Core i5 (cu design fanless), respectiv Intel Core i7 - model ce integrează un sistem de răcire cu ventilator.  

Microsoft Surface Pro

Se păstrează și acel kickstand special dar într-o variantă actualizată și opțional putem achiziționa stylus-ul Surface Pen pentru suma de 99 dolari, accesoriu ce oferă 4096 nivele de presiune și o latență de 21ms. Primim porturi USB 3.0, suport pentru accesoriul Surface Dial, un display de 12.3 inch cu tehnologie PixelSense (rezoluție 2256 x 1504 pixeli) și pentru prima dată în familia Surface, suport pentru conectivitate 4G LTE.

Microsoft Surface Pro

Este vorba bineînțeles despre o variantă ceva mai scumpă comparativ cu cea Wi-Fi Only și aflăm că se va oferi suport pentru cartelă microSIM și eSIM. Vom primi și difuzoare Omnisonic cu suport Dolby Audio Premium și configurații cu 4, 8 sau 16 GB RAM sau 128, 256 sau 512 GB de stocare flash.  

Prețul modelului cu cea mai slabă configurație este de 799 dolari, iar Microsoft va comercializa alături și tastatura cover la prețul de 159 dolari în versiunea Alcantara, respectiv 129 dolari în versiunea clasică pe negru. Noua tabletă se va livra începând din 15 iunie în 26 țări din lume. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×