Apple ar putea organiza un eveniment de presă în octombrie, axat pe lansări iPad și MacBook

773 ori
<b>Apple ar putea organiza un eveniment de presă în octombrie, axat pe lansări iPad și MacBook</b>În aceste zile în care aflăm despre numeroase evenimente de lansare pregătite de către producători din zona tech, iată că apar și speculații pe seama unei conferințe marca Apple. În cadrul acestui show care încă nu a fost anunțat la nivel oficial

O informație care circulă în aceste zile online este și aceea că Apple ar pregăti un eveniment special de presă în această lună, conferință axată pe lansarea unor noi iPad-uri și a unor MacBook-uri de nouă generație. Totul este doar la speculație pentru moment, asta pentru că nu am avut încă o confirmare oficială din partea companiei condusă de către Tim Cook.

Aparent, invitațiile urmează a fi distribuite începând din data de 16 octombrie pentru un eveniment ce are loc pe 23 octombrie - fapt de care ne vom convinge săptămâna viitoare. Cât despre produsele vehiculate pentru debut aici, avem pe listă un iPad Pro 2018 care va trece la o nouă linie de design ce implică folosirea unui panou frontal cu muchii foarte înguste și renunțarea la scanner de amprente.

Va opta pentru soluția de autentificare facială Face ID și va oferi la bord noul procesor Apple A12 Bionic, același folosit și pe noul trio de iPhone-uri (XS, XS MAX, XR). Totodată, evenimentul cu pricina ne-ar putea aduce un MacBook nou entry-level, un refresh pentru iMac, dar și o actualizare a lui Mac Mini.

Zvonurile mai vorbesc și despre posibilitatea ca Apple să prezinte la fața locului și încărcătorul AirPower, căștile AirPods 2, ba chiar și o nouă boxă HomePod. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×