HMD Global pregătește un eveniment de presă pe data de 4 octombrie unde ar putea debuta Nokia 7.1 Plus

1.226 ori
<b>HMD Global pregătește un eveniment de presă pe data de 4 octombrie unde ar putea debuta Nokia 7.1 Plus</b>Pe final de săptămână lucrătoare descoperim o invitație marca HMD Global asociată unui eveniment de presă ce va avea loc pe data de 4 octombrie. Deși am văzut de curând un teaser care părea a face aluzie la debutul unui smartphone de gaming

La doar câteva momente de la apariția unei randări credibile pentru Nokia 7.1 Plus iată că avem parte și de o informație oficială din partea finlandezilor de la HMD Global, aceea că un eveniment de presă este programat pentru data de 4 octombrie. Cel mai probabil acesta este telefonul care va fi prezentat la fața locului, cu toate că un teaser recent sugera debutul unui smartphone de gaming.

Nokia

Posibil ca acel material promoțional să fi sugerat doar faptul că telefonul ce se lansează va oferi o experiență potrivită și în materie de gaming, semn că ne putem aștepta la o baterie generoasă. Nokia 7.1 Plus este așteptat drepte succesor pentru unul dintre cele mai populare modele din epoca HMD Global și anume Nokia 7 Plus - acesta fiind numit telefonul mid-range al anului de către asociația EISA.

Ca upgrade-uri ne putem aștepta la un ecran mai generos, la variante cu 6 GB RAM și după cum menționam și mai sus la o baterie mai mare comparativ cu cea oferită pe predecesor. O schimbare dezvăluită de randarea sosită astăzi în online este aceea a apariției unui decupaj în zona superioară a ecranului, fapt ce nu i-ar putea încânta pe mulți. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×