Apple programează un eveniment pe 30 octombrie; Noi iPad-uri și Mac-uri așteptate aici

1.004 ori
<b>Apple programează un eveniment pe 30 octombrie; Noi iPad-uri și Mac-uri așteptate aici</b>Pe final de lună octombrie cei de la Apple ne pregătesc un nou eveniment, conferință programată pentru data de 30 octombrie care ne va aduce noi modele iPad, dar și computere Mac. Invitația trimisă către presă nu dezvăluie foarte multe

După câteva speculații cu privire la data aleasă de Apple pentru evenimentul din octombrie iată că astăzi aflăm pe cale oficială când este programată conferința de presă. Este vorba despre ziua de 30 octombrie atunci când gigantul din Cupertino are în plan să ne surprindă odată cu lansarea unui iPad Pro de nouă generație care va adopta un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului.

Această nouă tabletă este așteptată să debuteze în variante de 11 și 12.9 inch, modele care vor fi mai compacte grație reducerii acelor muchii de care vă vorbeam mai sus. Pe lângă design-ul actualizat, noile tablete iPad Pro sunt așteptate cu procesoare Apple A12X Bionic la bord, cu un nou conector magnetic și cu sistem de autentificare facială Face ID ca urmare a renunțării la scanner de amprente.

Se vorbește și despre un nou Apple Pencil 2, acesta fiind ca și confirmat de către numeroasele invitații pe care Apple le-a răspândit în ultimele ore. Nu se adoptă un design standard pentru toate invitațiile trimise, ci acestea sosesc în tot soiul de stiluri și forme - un indiciu cu privire la nivelul de creativitate ce va fi posibil cu noul stylus.

Aflăm totul despre noile iPad-uri și posibil noile Mac-uri pe 30 octombrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×