Un nou brevet Apple pare să indice pregătirea unui iPhone transparent şi bazat pe AI, AR şi VR

926 ori
<b>Un nou brevet Apple pare să indice pregătirea unui iPhone transparent şi bazat pe AI, AR şi VR</b>Apple continuă a-și înregistra invențiile, iar astăzi aflăm că firma din Cupertino are planuri mari pentru viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat. Cel mai recent brevet primit de către americani ne dezvăluie posibilitatea lansării unui iPhone transpar

Celebrul blogger şi tech evangelist Robert Scoble a stârnit atenţia presei atunci când a declarat recent că Apple ar lucra la un iPhone complet transparent şi fabricat din sticlă. Chiar dacă teoria sa pare bizară, azi avem şi un brevet care o confirmă parţial.

iPhone transparent

Scoble afirma că are multiple surse care îi confirmă teoria, iar unul dintre fanii săi a găsit şi un brevet Apple din 2014, care descrie fix o tehnologie de acest gen. E vorba despre un terminal mobil care are pereţii fabricaţi din sticlă, ce poate fi transparentă. Carcasa poate fi sub forma unui soi de tub din sticlă sau a două porţiuni din sticlă alipite.

Prelucrarea prin laser va permite sigilarea ermetică a pereţilor din sticlă, aducând şi rezistenţa la apă în ecuaţie. De remarcat că Scoble afirma că iPhone 8 va inaugura acest format, deşi ar fi cam devreme pentru o tranziţie atât de bruscă. Transparenţa terminalului ar fi asociată cu funcţii VR, AR şi cu AI, cu Siri în centru.

Mie îmi sună a tehnologie de an 2020, dar dacă e cineva capabil să inoveze în zona designurilor smartphone în mod neaşteptat, atunci Apple e cu siguranţă compania potrivită. O „fâşie tech cu input” ar fi așteptată în zona inferioară a corpului din sticla.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×