Nokia oferă un nou teaser pentru evenimentul programat pe 29 mai; Ar putea debuta un battery phone

1.673 ori
<b>Nokia oferă un nou teaser pentru evenimentul programat pe 29 mai; Ar putea debuta un battery phone</b>O informație pe care am aflat-o în urmă cu aproximativ două săptămâni este și aceea că finlandezii de la HMD Global pregătesc un nou eveniment de presă, show programat pentru data de 29 mai în Moscova, Rusia, acolo unde am putea vedea

În urmă cu aproximativ două săptămâni am aflat și informația că cei de la HMD Global pregătesc un nou eveniment de presă pe finalul acestei luni, show programat pe data de 29 mai în Moscova, Rusia. Astăzi descoperim noi materiale teaser asociate și totodată remarcăm faptul că evenimentul va fi organizat sub hashtag-ul #ChargedUP, detaliu care ne poate indica posibila lansarea a unui battery phone Nokia.

Nu există alte detalii dezvăluite aici din păcate, dar știm pe seama unor leak-uri anterioare faptul că evenimentul ne va aduce și lansarea trio-ului de terminale Nokia 2.1, Nokia 3.1, respectiv Nokia 5.1. Din această listă battery phone-ul ar putea fi nimeni altul decât Nokia 2.1, asta ținând cont de unitatea de 4000 mAh prezentă pe varianta predecesor disponibilă acum pe piață.

Celalalte două terminale menționate mai sus ar putea beneficia de un design actualizat și bineînțeles de un pachet hardware mai nou, dar tot unul din zona mid-range. În ultimă instanță acest eveniment ar putea marca și lansarea variantei internaționale de Nokia X6 (2018), telefon prezent la ora actuală doar pe piața din China!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×