Apple construiește o uriașă scenă specială pentru evenimentul de lansare a lui iPhone 6

Autor:  | Publicat în:  Apple 772 ori
<b>Apple construiește o uriașă scenă specială pentru evenimentul de lansare a lui iPhone 6</b>Acum că am văzut și primele invitații Apple trimise pentru un eveniment organizat pe 9 septembrie, menit să îl anunțe pe iPhone 6, putem afla și alte detalii legate de acest debut. Spre exemplu am descoperit că se lucrează deja la o scenă...

Acum că am văzut și primele invitațiiApple trimise pentru un eveniment organizat pe 9 septembrie, menit să îl anunțe pe iPhone 6, putem afla și alte detalii legate de acest debut. Spre exemplu am descoperit că se lucrează deja la o scenă specială pentru această conferință.

E vorba despre o scenă masivă construită la Centrul de Arte Flint, în campusul acestei instituții. Publicul e deocamdată ținut la distanță de baricade albe, iar construcția e una masivă, înaltă de 3 etaje și protejată de paznici. Flint Center e locul unde Steve Jobs a prezentat primul Mac în 1984, iar clădirea este teatrul facultății De Anza, pe care a urmat-o Steve Wozniak, cofondator Apple.

Apple construiește o uriașă scenă specială pentru evenimentul de lansare a lui iPhone 6

Dacă e să ne luăm strict după această zonă, atunci probabil că vom vedea și un nou iMac sau MacBook, pe lângă noul iPhone. Despre iPhone 6 am aflat în ultima vreme ca va avea NFC, procesor Apple A8, ecran din sticlă de safir și noi senzori. Marea întrebare e totuși: "one more thing" va fi iWatch sau... altceva?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×