Apple ar putea pregăti două noi iPhone-uri pentru lansare În trimestrul 3

1.171 ori
<b>Apple ar putea pregăti două noi iPhone-uri pentru lansare În trimestrul 3</b>Apple are în plan nu unul, ci două noi iPhone-uri pentru acest an, dacă ne luăm după obișnuitele surse din cadrul furnizorilor de componente. Informațiile sunt citate de Digitimes, care de cele mai multe ori are dreptate în aceste privințe....

Apple are în plan nu unul, ci două noi iPhone-uri pentru acest an, dacă ne luăm după obișnuitele surse din cadrul furnizorilor de componente. Informațiile sunt citate de Digitimes, care de cele mai multe ori are dreptate în aceste privințe.

Aparent furnizorii și partenerii Apple ar fi primit o solicitare să crească producția la o capacitate de 20 de milioane de unități pe lună, aflăm de la surse din Taiwan. în cel mai bun caz vom vedea indicii cu privire la noile iPhone-uri încă din luna iunie, sau cel puțin legat de iOS-ul lor, asta la WWDC 2013. în cel mai rău caz, de abia la toamnă va fi elucidat misterul.

în ce privește diferențierea dintre noile modele, ei bine e vorba despre un iPhone 5S, adică un mic upgrade pentru iPhone 5 și un model iPhone low cost. Acesta va fi comparabil ca hardware cu iPhone 4S, dar va avea un display și procesor mai modest. Livrările de noi iPhone-uri vor începe încă din iunie și vor atinge capacitatea maximă în intervalul august-septembrie, afirma aceleași surse. Un impresionant număr de 100, până la 120 de milioane de unități sunt așteptate în a doua jumătate a acestui an pentru iPhone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×