Archos 101 XS, o nouă tableta cu dock tastatura, la preț de 400 de dolari

1.610 ori
<b>Archos 101 XS, o nouă tableta cu dock tastatura, la preț de 400 de dolari</b>Archos este o companie franceză cunoscută pentru tabletele ieftine pe care le produce și cu câteva ore în urma ei au anunțat un model nou. E vorba despre Archos 101 XS, o tabletă cu tastatura dock inclusă și preț de 400 de dolari. Terminalul se...

Archos este o companie franceză cunoscută pentru tabletele ieftine pe care le produce și cu câteva ore în urma ei au anunțat un model nou. E vorba despre Archos 101 XS, o tabletă cu tastatura dock inclusă și preț de 400 de dolari. Terminalul se va lansa în noiembrie și rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Acest model vine cu un procesor dual core TI OMAP 4470 și vine cu un dock tastatură care are și rol de protecție pentru ecranul de 1280 x 800 pixeli. Pe numele său Coverboard, acest dock se atașează la corpul tabletei prin magneți și permite inputul cu ajutorul tastelor fizice. Coverboard are o tastatură full QWERTY și vine și cu butoane Home, Back și Recently Open pentru navigarea în Android. Archos promite că modelul XS va suporta upgrade la Jelly Bean în octombrie.

Archos 101 XS, o nouă tableta cu dock tastatura, la preț de 400 de dolari

Alte dotări importante de menționat sunt stocarea internă de 16 GB, o cameră de 1.3 megapixeli în partea frontală cu captura 720p și aflați că acest model cântărește 589 de grame și vine cu câteva accesorii interesante. Printre ele se număra un dock cu difuzoare numit Boombox, care în vreme ce încarcă tableta oferă și playback în boxe de 32 Watt. Există și un Cradle dock cu ieșiri audio și porturi USB pentru conectarea la harduri externe.

Archos 101 XS - spate

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×